Skocz do zawartości

esCat micro - nowa skuteczna dodawarka, automat do pozycjonowania

Sylwin

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 927
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

@Halik - proszę zaktualizować swoją wersję escata do wersji 3.5 (aktualizacja w panelu pobierania)

@bieluch - zmień ilość prób odczytu tokena na 1 i wyłącz pingowanie (usuń adresy serwerów pingujących w edycji bazy)

@AOZ - wyślij ponownie pliki bazy na serwer

@bieluch - zmień ilość prób odczytu tokena na 1 i wyłącz pingowanie (usuń adresy serwerów pingujących w edycji bazy)

Dlaczego mam wyłączać funkcje programu, chyba zapłaciłem za cały program i chciałbym ze wszystkich funkcji korzystać :D

Jak wcześniej wspomniałem wieszanie zaczęło się po ostatniej aktualizacji...

Sprawdziłem skuteczność dodawania do presell pages - na dzień dzisiejszy na poziomie 70%.

@bieluch - po ostatniej aktualizacji system jest bardziej wymagający stąd jeśli masz gorszy hosting potrzeba minimalizacji ilości wykonywanych procesów.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności