Skocz do zawartości

esCat micro - nowa skuteczna dodawarka, automat do pozycjonowania

Sylwin

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 927
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

u mnie też dzisiaj przestało dodawać do DonMini ;)

wersja 3,6 ilość DonMini w bazie: 567 dodanych: 17

Wynik dodawania: Nierozpoznana odpowiedź.

Status: Nie dodano.

Poznaj i zrozum ten biznes... Dołącz nie czekaj aż doskonała okazja Cię ominie!

BO468x60.gif

Jako, że do esCat v4 zostanie dodany moduł rejestracji/dodawania do WordPress proponuję podawać w temacie pomysły czego oczekujecie jeśli chodzi o zarządzanie bazą WordPress itd.?

Póki co mamy zamiar wprowadzić podział bazy WordPress na indywidualnie zdefiniowane grupy i przy dodawaniu projektu zaznaczać odpowiednie grupy ;)

Prosimy o uwagi i sugestie ;)

Dodawarka do SEOKatalogów OnLine! · Projekt Quernbiter już wkrótce...

Nowy interfejs, obsługa WordPress, ulepszony mechanizm dodawania... Już wkrótce!

Prosimy o uwagi i sugestie :)

Moim zdaniem warto postawić na jakość bazy katalogów i precli (np. wysokie PR, dużo zaindeksowanych podstron, dobrze podlinkowanych).

Zauważcie, po co ponad 1800 WebMini, jak wartych uwagi jest tak naprawdę może 30 :P (osobiście sprawdzałem)

"Idzie na jakość, a nie na ilość" ... wtedy wasz automat pokona konkurencje skrypty.

;)

Potrzebujesz domeny? Dobrego, taniego i niezawodnego hostingu WWW? Darmowego certyfikatu SSL?

-> Aktualna oferta, sprawdź teraz ! <-

Aktualizacja do wersji v4 będzie płatna...

Pod koniec września tego roku prowadziłem korespondencje z Panią Marzeną Frącek, ponieważ zastanawiałem się nad zakupem waszego skryptu. Zadałem pytanie, czy aktualizacje będą bezpłatne. Odpowiedz dostałem: "aktualizacje są darmowe". A więc kupiłem wersje 3.6.

Dziś dowiaduję się, że aktualizacja ma być płatna... Proszę o wyjaśnienie mi tego, bo wprowadzono mnie w błąd.

P.S. Gdybym planował zakup skryptu z płatnymi aktualizacjami, kupiłbym omiadd'a.

Potrzebujesz domeny? Dobrego, taniego i niezawodnego hostingu WWW? Darmowego certyfikatu SSL?

-> Aktualna oferta, sprawdź teraz ! <-

Darmowych aktualizacji było dużo (dużo nowych funkcjonalności) :) Aktualizacje baz będą i są oczywiście darmowe. Wersja v4 będzie obsługiwała wordpress, monitoring pozycji z wykresami, system pingowania i wiele innych a koszt będzie naprawdę niewielki.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności