Skocz do zawartości

esCat micro - nowa skuteczna dodawarka, automat do pozycjonowania

Sylwin

Rekomendowane odpowiedzi

Korzystając z okazji chciałem napisać co nieco o skuteczności esCat, wersji MAX.

Od ok. 2 tygodni dodaję wpisy do katalogów, po ok. 40-50 dziennie+pingowanie. Strona na początku wg. Majesticseo miała 4 bl. Dodano 709 wpisów na 1798 prób. Na dzień dzisiejszy zindeksowanych bl jest 339. Oprócz automatu nie robiłem z ta stroną nic innego związanego z SEO.

Ogólnie program nie jest zły, gorzej z bazą. Na pochwałę zasługuję prosta obsługa :)

Czekamy na v4. Wiadomo jaka będzie mniej więcej cena aktualizacji dla użytkowników MAX'a?

• Odpowiedzi 927
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Jaki byście polecili tani hosting wirtualny pod esCat'a, gdzie nie będą robić problemów z obciążeniami serwera itd. ;)

Powtarzam pytanie....

Jak boicie się napisać oficjalnie, proszę na priv.

Dziekuję!

Potrzebujesz domeny? Dobrego, taniego i niezawodnego hostingu WWW? Darmowego certyfikatu SSL?

-> Aktualna oferta, sprawdź teraz ! <-

Easy Pack + w Hekko ...

Mam akurat ten pakiet na hostingu Hekko i zabronili mi go instalować... :/

Stwierdzili, że nawet "pakiet hostingowy pod narzędzia SEO", który maja w ofercie pod OminiAdd i Publikera nie nadaje się esCat MAX v3.6, ponieważ on bardzo obciąża serwer.

Ty piszesz co innego poparte dowodami z statystyk, które masz w panelu klienta. Gotów byłem przecież kupić nowy hosting pod narzędzia SEO, za 250-500 zł, ... a tu Ci na luzie śmiga na pakiecie za 70 dyszek. Dziwna polityka firmy... hmm...

Nawet zapis maja w regulaminie dla hostingu WWW: "Klient lub Użytkownik w ramach korzystania z Usługi nie może używać następujących skryptów/aplikacji: Publiker, SEO Adder, esCat".

Kupiłem host u konkurencji za sugestią pewnego forumowicza, wiec problem z głowy.

Dzięki wszystkim za info. w tej sprawie!

Potrzebujesz domeny? Dobrego, taniego i niezawodnego hostingu WWW? Darmowego certyfikatu SSL?

Jak używam codziennie na 4-5 stron po ok. 50 katalogów/precli dziennie na każdą, to obciążenie waha się pomiędzy 0.1-0,3%. Może tez zależy coś od ustawień, ja mam bardzo łagodnie skonfigurowanego esCata, że tak powiem ;)

Powiem szczerze, że nawet nie doczytałem tego regulaminu. Kupiłem ten hosting pod stronę www i przy okazji testuje sobie tak escata. Chciałem kupić drugi pakiet na niego w hekko ale skoro nie można, to idę do konkurencji. Ich strata !!!

novum mógłbyś napisać na PW gdzie kupiłeś host?

Wersja 4.0 ujrzy światło dziennie za około 2-3 tygodnie ;)

Wersja v4 wyjdzie lada dzień.... czekamy z niecierpliwością :)

Póki co mamy zamiar wprowadzić podział bazy WordPress na indywidualnie zdefiniowane grupy i przy dodawaniu projektu zaznaczać odpowiednie grupy :)

Prosimy o uwagi i sugestie ;)

1. Obsługa najnowszej wersji WordPress 3.3.1

2. Baza powinna być od PR 0>10, bo "n/a" są bardzo niskiej jakości (lepiej mieć mniej, ale za to w jakimś stopniu jakościowe).

B)

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności