Skocz do zawartości

esCat micro - nowa skuteczna dodawarka, automat do pozycjonowania

Sylwin

Rekomendowane odpowiedzi

skąd mam wiedzieć którą mam wersję?

Powinieneś mieć na serwerze, w głównym katalogu esCat dokument tekstowy w stylu: "Licencja Instalacja Pomoc .txt". Tam jest napisane, jaką masz aktualna wersje (u mnie tak jest przy v3.6) ^_^

Zmieniając temat...

:P

Wersja 4.0 ujrzy światło dziennie za około 2-3 tygodnie

Aktualizacja miała być w pierwszym tygodniu stycznia. Wkór**a mnie to, że autor skryptu nawet nie pofatyguje się, aby poinformować łaskawie użytkowników, jak idą prace nad aktualizacją. Ludzie się pytają (z niecierpliwością czekają)... a tu wielka cisza... Sylwin totalnie nas ma w dup*e.

P.S. Zmieniłem zdanie z zakupem aktualizacji, nie kupuje - zmieniam skrypt automatu... esCat to jedna wielka "pomyłka"! Za prawie podobne pieniądze można mieć np. DonLinkage (autor skryptu udziela szybkiej odpowiedzi) lub za większe pieniądze ominiadd'a.

Ciekawi mnie, kiedy Sylwin zareaguje na mój post (obudzi się ze snu zimowego)... i napisze wreszcie ludziom jakieś konkrety...

Potrzebujesz domeny? Dobrego, taniego i niezawodnego hostingu WWW? Darmowego certyfikatu SSL?

-> Aktualna oferta, sprawdź teraz ! <-

• Odpowiedzi 927
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
skąd mam wiedzieć którą mam wersję?

Powinieneś mieć na serwerze, w głównym katalogu esCat dokument tekstowy w stylu: "Licencja Instalacja Pomoc .txt". Tam jest napisane, jaką masz aktualna wersje (u mnie tak jest przy v3.6) ;)

Zmieniając temat...

;)

Wersja 4.0 ujrzy światło dziennie za około 2-3 tygodnie

Aktualizacja miała być w pierwszym tygodniu stycznia. Wkór**a mnie to, że autor skryptu nawet nie pofatyguje się, aby poinformować łaskawie użytkowników, jak idą prace nad aktualizacją. Ludzie się pytają (z niecierpliwością czekają)... a tu wielka cisza... Sylwin totalnie nas ma w dup*e.

P.S. Zmieniłem zdanie z zakupem aktualizacji, nie kupuje - zmieniam skrypt automatu... esCat to jedna wielka "pomyłka"! Za prawie podobne pieniądze można mieć np. DonLinkage (autor skryptu udziela szybkiej odpowiedzi) lub za większe pieniądze ominiadd'a.

Ciekawi mnie, kiedy Sylwin zareaguje na mój post (obudzi się ze snu zimowego)... i napisze wreszcie ludziom jakieś konkrety...

Pełna zgoda, na maile też nie odpisuje...

nie pierwszy raz tak jest- co się dziwicie :)

Powiem szczerze, że musiałem przez przypadek przeoczyć posty na ten temat. Dopiero teraz dowiaduję się od Was.

Coż ... czas iść do przodu a nie stać w miejscu ... przechodzę na konkurencyjny soft ;)

Potrzebujesz domeny? Dobrego, taniego i niezawodnego hostingu WWW? Darmowego certyfikatu SSL?

-> Aktualna oferta, sprawdź teraz ! <-

Jeśli obiecuję - dotrzymuję obietnicy :D Aktualizacja będzie jednak wprowadzane zmiany zajmują nam troszkę więcej czasu (np. usprawniony generator tekstów).

v4.png

Obecna wersja 3.6 oferuje dużo możliwości aktualizacji bazy (aktualizacja list, czyszczenie, usuwanie płatnych) - czego inne softy nie oferują. Myślę, że 2-3 tygodnie spóźnienia nie powoduje wielkiej tragedii zważając na to iż wyjdzie to na + nie dla mnie a dla Was.

@Qbexus - nie nazwał bym tego "polityką"

@Joland - na maile odpisuje na bierząco (czasem dzień dwa później), instaluje aktualizacje, systemy na serwerach klientów nieodpłatnie.

@Sylwin zdaję sobie sprawę, że takie projekty zajmują czas i często występują opóźnienia ale w przypadku produktów płatnych komunikacja z klientem jest niejednokrotnie dla niego ważniejsza niż masa nowych funkcjonalności jakkolwiek by to dziwnie nie brzmiało i nie wydawało się absurdalne, tak właśnie jest. Jeżeli od wielu lat popełniacie ciągle ten sam błąd PR-owy to łagodnie nazywam to "polityką firmy" ponieważ inaczej musiał bym to nazwać dosadniej. Są dwa wyjścia albo macie twardą du**ę jak botmaster od xr i zlewacie wszystkie docinki (on jednak ma bezkonkurencyjny jak na razie produkt) albo prowadzicie stałą komunikację. Jeżeli nie macie czasu zawsze może to robić żona/dziewczyna/matka/babcia/sąsiad czy pracownik. Innego wyjścia nie ma będziecie tracić klientów i mieć łatkę nierzetelnych.

Fajnie że pracujecie nad produktem i wprowadzacie usprawnienia dopracujcie marketing i PR i będzie super. Czasy produktów sprzedawanych w gazecie już minęły.

@bieluch, @freelancerSEO

bazę w esCat można aktualizować:

automatycznie Edycja bazy » Automatyczna aktualizacja (rozwiń/zwiń)

bądź ręcznie Edycja bazy » Edycja bazy katalogów (rozwiń/zwiń) itp.

Poznaj i zrozum ten biznes... Dołącz nie czekaj aż doskonała okazja Cię ominie!

BO468x60.gif

Użytkownicy mają cały czas możliwośc aktualizacji bazy :D

Gdy jakiś skrypt katalogu zostanie zmodyfikowany myślę, że poprawka zostanie naniesiona.

Pamiętaj o aktualizowaniu baz -> Edycja bazy -> Automatyczna aktualizacja -> Klikając na typy katalogów pobierzesz nowe linki ze spisów!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności