Skocz do zawartości

esCat micro - nowa skuteczna dodawarka, automat do pozycjonowania

Sylwin

Rekomendowane odpowiedzi

coś sylwin masz dziwną strategię działania. Widze, że na allegro już skrypt w wersji 4.0 jest sprzedawany, a na PiO ani widu ani słychu ;)

1. Ile (i czy) kosztuje przejście z 3,6 do 4

2. Widze, że wersja 4 nie ma obsługi wordpressów (a miała być).

Co jest nowego czwórce tak naprawdę?

• Odpowiedzi 927
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Nowości są ;) Między innymi:

- system pingowania (stron raportów itd.)

- sugester fraz, który trafnie i szybko zasugeruje podobne frazy i posortuje je pod względem podobieństwa do podanej

- szybki, ulepszony generator tekstów

- meta tag generator

- nowe przefiltrowane bazy

- całkowicie nowy wygląd

- nowy system licencji i autoryzacji

więcej informacji dotyczących aktualizacji niebawem

Były być jakieś wielkie zmiany a tutaj z tego co widze nie wiele się zmieniło..

brak nowych typów katalogów w tym miał być wordpress-a a czym byla mowa

w rzeczywistości takie funkcje jak pingowanie, nowy wygląd , system autoryzacji , generator metatagów i tekstów nie są funkcjami które jakoś specjalnie zachęcają do aktualizacji...Są to raczej nie wielkie zmiany które w rzeczywistości nie mają przełożenia na pozycjonowanie...Lekko się zawiodłem...Myślałem że zostaną dodane jakieś nowe typy katalogów a tu nic z tego....

Zobacz koniecznie Blog Doroty oraz pamiętaj że do gry w paintball będą Ci potrzebne kulki do paintballa.

Teraz pewnie poczekamy ze dwa miesiące aż programista napisze upgrade.

Dlatego przesiadłem się na konkurencyjny program... bo Sylwin zamiast udoskonalać esCat... bo to przecież jest dodawarka i głównym jej celem jest dodawanie (powinno być) ... to poprawia szatę graficzną, pingowanie, synomizator, monitorin pozycji itd. .... -> zapomniał, że do tego służą inne programy takie jak np. Seoleniviec, Free Monitor Google, Ping SEO Master itd.

Głównym zadaniem takich narzędzi jest dodawanie, więc powinieneś Sylwin iść w kierunku funkcji dodawania do nowych skryptów katalogów, poprawienia jakości bazy katalogów... i od chyba grudnia obiecanego dodawania do wordpress'a!

P.S. Sylwin... jesteś niesłowny, cały czas lekcjowarzysz klientów... po prostu jesteś lata świetlne od OmniADD czy DonLinkage. Szczerze, albo zaczniesz robić to co powinieneś robić (wypisałem powyżej) ... albo marnie widzę Twój skrypt (ludzie umieją czytać i wyciągać logiczne wnioski).

Potrzebujesz domeny? Dobrego, taniego i niezawodnego hostingu WWW? Darmowego certyfikatu SSL?

-> Aktualna oferta, sprawdź teraz ! <-

esCat z założenia nie jest tylko dodawarką - jest to system wspomagający pozycjonowanie. Nie wiem czy zauważyłeś ale esCat oferuję trochę inne funkcjonalności jak inne dodawarki np. automatyczne usuwanie płatnych SeoKatalogów. Nowa wersja oferuje przefiltrowane bazy - choć jak sami wiecie możecie zrobić to automatyczne samemu z poziomu Edycji bazy.

@novum - nowe typy katalogów były sukcesywnie wprowadzane (np. DonMini czy najnowsze WebMini), aktualizacje otrzymałes za darmo. Niczego nie sugeruję ale możesz wyciągnąc logiczne wnioski.

esCat z założenia nie jest tylko dodawarką - jest to system wspomagający pozycjonowanie. Nie wiem czy zauważyłeś ale esCat oferuję trochę inne funkcjonalności jak inne dodawarki np. automatyczne usuwanie płatnych SeoKatalogów. Nowa wersja oferuje przefiltrowane bazy - choć jak sami wiecie możecie zrobić to automatyczne samemu z poziomu Edycji bazy.

@novum - nowe typy katalogów były sukcesywnie wprowadzane (np. DonMini czy najnowsze WebMini), aktualizacje otrzymałes za darmo. Niczego nie sugeruję ale możesz wyciągnąc logiczne wnioski.

@Sylwin, sorry, ale obrażasz logikę. Obecnie twierdzisz, że to 'system wspomagający pozycjonowanie'. To spójrz jak brzmi temat: 'nowa skuteczna dodawarka'. Skoro twierdzisz inaczej to sprzedałeś co innego niz ja/my kupowaliśmy. To się nazywa bodaj niezgodność towaru z opisem. Napisałeś: 'aktualizacje otrzymałes za darmo'. Bzdura. Zaktualizowałem z wersji micro aby dodawać do większej ilości różnych typów katalogów. Wcale nie za darmo. Brałem pod uwagę również to, jak widzisz rozwój, co będzie płatne, a co nie. To nie jest tak, że to co zrobiłeś później to było za darmo, gratis dorzucone. Rozwój i nowe możliwości zawsze cieszą i budują kapitał Ci kapitał w postaci zadowolonych klientów, którzy ten rozwój widząc dalej inwestują w narzędzie. Podzielam pogląd kolegów co do 4.0 - czekaliśmy na obiecanego wordpressa, a reszta, to o czym piszesz, to kosmetyka. Bazy miały być aktualizowane i dostępne niezależnie od wersji - moje pytanie o ich dostępność dla wersji 3.6, kilka postów wcześniej, zignorowałeś. To jedno z takich działań, gdzie budowany kapitał sam niszczysz. Szkoda.

Na wysoki cholesterol - aloes: aloeamer.pl

Czy przejscie z wersji 3.6 do 4 będzie płatne?
Aktualizacja do wersji v4 będzie płatna (atrakcyjna cena oczywiście).

@ szuwar - zamias wydawać na aktualizację lepiej kup sobie OmniADD czy DonLinkage.

@ Sylwin - wydałem 169 zł na esCat v 3.6 gdzie osobiście miałem tylko jedną bezpłatną aktualizacje... miały być wszystkie bezpłatne aktualizacje (tak było w Twojej ofercie sprzedaży) ... a tu nagle oszukałeś mnie i innych swoich klientów (wprowadzając płatną)... ale na to "powiedzmy przymknełem oko", ponieważ miałeś wprowadzić obsługę dodawania do WordPress... niestety do dziś nie ma... i chyba nigdy nie będzie, a doskonale wiesz (a jak nie wiesz, to już wiesz), że ludziom na tym bardzo zależy...

... eeehhh słabą opinie esCat (funkcjonalność) ma na tle konkurencyjnych skryptów.... niestey ;)

P.S.

Z ciekawości... gdybym chciał odsprzedać licencje v 3.6, napewno pojawi się jakiś problem (?) ... coś tak czuję, a może sie mylę?

(ale jak nie będzie broblemu... to obiecuję, że już własnych opinii w tym wątku nie będę pisał) :P

[jak coś to za 100 zł mogę esCat v. 3.6 sprzedać]

Potrzebujesz domeny? Dobrego, taniego i niezawodnego hostingu WWW? Darmowego certyfikatu SSL?

-> Aktualna oferta, sprawdź teraz ! <-

Przed kupnem myślełem że skrypt daje radę, nie tak dawno myślełem że będziemy mieli wordpressa.. Gdy zobaczyłem, że autor ma takie podejście do klientów i aktualizacji kupiłem OmniAdd. Powiem szczerze: Jeżeli chcesz się zajmować pozycjonowaniem musisz mieć narzędzia, a nie półprodukty.. Również sprzedam licencje za 100zł jeżeli to możliwe.

Środki prezentacji wizualnej. Tablice i gabloty. Zajrzyj: https://www.prosymetric.pl/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności