Skocz do zawartości

esCat micro - nowa skuteczna dodawarka, automat do pozycjonowania

Sylwin

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 927
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
@Kukis - jak zauważyłeś właśnie wychodzi v4 :PTutaj o tym poczytasz.

Widzieć widać, ale sam wiesz, że jestem sceptycznie do Twoich projektów. Część już znikła z sieci, część tylko egzystuje, a rozwijane są tylko najnowsze twory. :]

@neox - odpowiedziałem dzień później :P Mieliśmy unieważnic ten komentarz (kupujący chciał to zrobic) ale w przypadku pozytywnych komentarzy nie da się tego zrobic. Nikt Cie nie namawia do aktualizacji. Koniec offa - możemy porozmawiac o v4 jak się ukaże w finalnej wersji.

Licencja jest przypisana do użytkownika, odsprzedaż nie powinna miec miejsca tylko z jednego powodu - osoba posiadająca licencję doda do katalogów/precli wszystkie swoje strony i po miesiącu odprzeda licencję

Zgodnie z obowiazujacym w polsce prawem, kupiłem skrypt esCat v 3.6. (przedmiot - wartość niematerialna prawna) z gwarancją dożywotnich darmowych aktualizacji... co było napisane w warunkach oferty. Ty ją zlamałeś, wiec klient ma prawo zwrócić Twój towar - ponieważ wprowadziłeś go w błąd w trakcie zakupu.

Albo zezwolisz na odsprzedanie skryptu, albo załatwimy sprawe oficjalnie na drodze prawnej.

Potrzebujesz domeny? Dobrego, taniego i niezawodnego hostingu WWW? Darmowego certyfikatu SSL?

-> Aktualna oferta, sprawdź teraz ! <-

Chciałem kupić esCat :D Czytając posty odechciało mi się kupna tego programu...

Cytat

SEO zaplecze pozycjonerskie - www.ZapleczePozycjonerskie.PL - SKUTECZNE. SEO COPYWRITER teksty na zlecenie. www.SeoCopywriter.pl. Opisy produków w sklepie www wykona seo copywriter - zobacz koniecznie.

Jakoś negatywnie podchodze do tej wersji ze względu na to iż nic nowego nowego i praktycznego nie zostało dodane do nowej wersji...Z tych funkcji które zostały dodane raczej i tak mało kto korzysta ponieważ do tego celu lepiej używać innych narzędzi...Z niecierpliwością oczekiwałem na aktualizacje i niestety się zawiodłem....Aczkolwiek dla początkującego amatora program w sam raz...

A esCat Max v4 jest oparty na bazie mySQL czy tak jak w poprzedniej wersji bez ?

Zobacz koniecznie Blog Doroty oraz pamiętaj że do gry w paintball będą Ci potrzebne kulki do paintballa.

@novum - kiedy to napisałem i gdzie?

W korespondencji e-mail z Marzenną Frącek, na która jest zarejestrowana firma oferujaca oprogramowanie esCat.

Jezeli piszecie, ze jest darmowa, to znaczy ze jest darmowa.... a jak nie jest to znaczy, że wprowadzacie klienta w błąd. Gdybyscie mieli dobre intencje, to byscie napisali, że bezpłatna aktualizacja jest tylko wersji do 3.6. -> a ten fakt ukryliscie. Resumujac, dzialaliscie z myślą o zysku waszej firmy, ze szkodą dla klienta.

Potrzebujesz domeny? Dobrego, taniego i niezawodnego hostingu WWW? Darmowego certyfikatu SSL?

-> Aktualna oferta, sprawdź teraz ! <-

@novum - prosimy o podesłanie treści meila, w którym taka informacja została Panu udzielona (zapewniam, że nawet jeśli taka sytuacja miała miejsce - nie było to działanie umyślne) - jeśli rzeczywiście otrzymał Pan od nas taką informację - otrzyma Pan od nas wersję esCat v4.

Dodawarka do SEOKatalogów OnLine! · Projekt Quernbiter już wkrótce...

Nowy interfejs, obsługa WordPress, ulepszony mechanizm dodawania... Już wkrótce!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności