Skocz do zawartości

esCat micro - nowa skuteczna dodawarka, automat do pozycjonowania

Sylwin

Rekomendowane odpowiedzi

> prosimy o podesłanie treści meila, w którym taka informacja została Panu udzielona

> otrzyma Pan od nas wersję esCat v4.

ad. 1. W ciągu 24 godz. podeślę treść e-mail od Państwa, ponieważ obecnbie nie mam dostępu do poczty - piszę z mobile net.

ad. 2. Przed zakupem esCat celowo wysłałem do Was zapytanie, czy są bezpłatne aktualizacje, ponieważ najbardziej na tym mi zależało (!) i ta informacja zwrotna od Państwa zaważyła o zakupie skryptu. Dodam, że niezmiernie miło mi usłyszeć, że problem można rozwiązać ugodowo.

Potrzebujesz domeny? Dobrego, taniego i niezawodnego hostingu WWW? Darmowego certyfikatu SSL?

-> Aktualna oferta, sprawdź teraz ! <-

• Odpowiedzi 927
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Ja mam wersję starszą wersję zakupioną na Allegro. Nie miałem konta założonego na escat.pl. Założyłem tam je teraz, ale co mam zrobić, żeby wykupić aktualizację do v4?

Jak klikam na opcę "kup teraz", to przenosi mnie na Allegro, gdzie jest dostępna tylko pełna wersja.

Dodam jeszcze, że dziś poprzednia wersja przestała działać. Po rozpoczęci dodawania wyskakuje błąd: "Obrazek "https://mójadres.pl/dodawanie.php?co=dodawanie_pp&id=833618" nie może zostać wyświetlony, ponieważ zawiera błędy." Nie pomogło nadpisanie tych plików.

logo.pngOdwiedź forum o skuterach - dla właścicieli jednośladowców.

Witam

no cóż polityka firmy cokolwiek dziwna - na stronie escata nie ma żadnego adresu mail gdzie można zgłaszać by np problemy z działaniem itp

kupiłem escata 7 lutego w wersji 3,6 po kilku dniach pojawiła się wersja 4,0 i cisza - ani maila że moge ją pobrać ani link do łatki NIC

nie mam gdzie napisać więc pisze tu choć to żenujące że na stronie escata jedyna pomoc techniczna to niedziałający GG

error.log produkuje takie coś

[Mon Feb 20 15:08:22 2012] [error] [client x.x.x.x] PHP Notice: Use of undefined constant los - assumed 'los' in /srv/www/htdocs/mindowecompl/escat/funkcje.php(2) : eval()'d code(1) : eval()'d code on line 17

w ciągu dwóch godzin naprodukował ponad 20gb błędów - łatwo zabić każdy serwer, żeby używać crona musiałem wyłączyć error.log a wiadomo, że to ważny plik

czekam na informację co z tym błędem i na wersję 4,0

Ogólnie jak np kupuje jakieś oprogramowanie np subiekta to moge go przez rok aktualizować za free potem płace...

Czekam z niecierpliwością na odpowiedź. Też kupiłem ten program w wersji 3.5 i natychmiast chciałem go zwrócić gdyż nie spełniał moich oczekiwań. Reklamacja nie została uwzgędniona natomiast otrzymywałem zapewnienia, że po kolejnych aktualizacjach program w pełni zaspokoi moje oczekiwania. Do tej pory była jedna aktualizacja do wersji 3.6 a za kolejne mam znowu zapłacić? To jakieś nieporozumienie, proszę sobie zabrać ten programik i oddać pieniążki albo dołożyć obsługę WordPress.

Install-Secure techniczna ochrona obiektów -  alarmy, monitoring, domofony Łańcut.

Pracownia Psychologiczna Psycho-Test prowadzi psychotechniczne badania kierowców , badania operatorów, wysokościowe. 

Elektroniczna Ochrona Obiektów poleca kamery monitoringu Łańcut z możliwością podglądu obrazu przez internet.

@novum - aktualizacja do v4 została wysłana

@xgalux - dodatek dodający do wp będzie dostępny wkrótce (koszt jeszcze ustalamy)

Sylwin, poszło na priv

Install-Secure techniczna ochrona obiektów -  alarmy, monitoring, domofony Łańcut.

Pracownia Psychologiczna Psycho-Test prowadzi psychotechniczne badania kierowców , badania operatorów, wysokościowe. 

Elektroniczna Ochrona Obiektów poleca kamery monitoringu Łańcut z możliwością podglądu obrazu przez internet.

• 2 tygodnie później...

Wszyscy, którzy czuja się wprowadzeni w błąd powinni to zgłosić firmie lub do rzecznika praw konsumenta. Nie mam czasu na dociekanie w sprawie stu paru pln ale jak koś ma czas to warto skonsultować regulamin sprzedaży z prawnikiem czy nie zawiera klauzul niedozwolonych polskim prawem. Wydaje się być dziwnym niemożność odsprzedaży legalnie zakupionego produktu, który jest towarem. Tłumaczenie, że ktoś wypozycjonuje stronę i sprzeda program jest tak absurdalne jak zakazanie odsprzedaży łopaty bo toś wykopał już wszystkie doły, które potrzebował czy odsprzedaży książki, filmu i tysięcy innych rzeczy. Wystarczyło istotne nowości typu dodawanie do wp wydać w formie płatnych pluginów a mniejsze udogadniania dać za free. Niestety brakuje Wam spójnej polityki produktowej i pr-owej, programiści powinni programować a do biznesu zatrudnić kogoś kto ma o tym pojęcie.

tak na szybko znalazłem ciekawe informacje

Wszystko, co zostało raz nabyte, prawny właściciel może w każdej chwili sprzedać.
Pierwsza sprzedaż na obszarze Wspólnoty oryginału utworu lub jego kopii przez podmiot praw autorskich lub za jego zezwoleniem wyczerpuje całkowicie prawo do kontrolowania odprzedaży tego przedmiotu na obszarze Wspólnoty.

DYREKTYWA 2001/29/WE PARLAMENTU EUROPEJSKIEGO I RADY

informacje z https://www.usedsoft.com/landingpage/pl/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności