Skocz do zawartości

esCat micro - nowa skuteczna dodawarka, automat do pozycjonowania

Sylwin

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 927
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Nie polecajcie GlowaNet, bo narażacie ludzi na koszty alternatywne - stracony czas, czas gdy są problemy (a ostatnio częściej się zdarzają), zerowy support w razie potrzeby (na przykład gdy mają coś zwalone) itd .

Szablony do PrestaShop: https://presta-shop.pl

Nowe szablony w Templatemonster: link

Tani hosting: Hekko

• 2 tygodnie później...

Rok temu było lepiej jeśli chodzi o ilość działających katalogów. Planujemy stworzyć prywatną bazę presell pages dostępną tylko dla użytkowników esCat v4 - unikalny skrypt precla już gotowy - teraz pozostało tylko dostosowanie szablonów.

Skuteczność jak zawsze straszna tego programu....

Czyli kasza?

No niestety program jest moim zdaniem do niczego. Może skrypt działa dobrze, ale bazy, które są dostępne to sktuczność jest dla mnie marna. Na miejscu Sylwin pomyślałbym też o osobach co kupili wcześniejszą wersje a nie tylko o nowych.

Pozdrawiam

@Webmax - ostatnia aktualizacja baz była dla wersji max i v4 całkowicie darmowa :)

@joland - jeśli chcesz mogę robić co 2 dni aktualizacje - zrobić tony błędów w oprogramowaniu i poprawiać je co chwilę. Jeśli chodzi o bazy to wolałem dać ludziom możliwość samodzielnych aktualizacji baz + czasem aktualizacje ode mnie.

Również myślałem aby stworzyć taką baze, ale na myślach się skończyło to za duży wydatek i na to bardzo dużo czasu potrzeba, Tak poza tym to nie wiem jakim cudem masz 1200-1300 linków, jak ja mam około 300-400 - i większość to taki totalny spam, że narzędzie nadaje się do niczego.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności