Skocz do zawartości

esCat micro - nowa skuteczna dodawarka, automat do pozycjonowania

Sylwin

Rekomendowane odpowiedzi

@Ptaq - mi największą przyjemność sprawia oglądanie pracy systemu :D Oczywiście moduł cron zostanie dopisany w przyszłości (gotowe rozwiązanie mam na pozycjo).

Przeprowadziłem ostateczny test skuteczności dodawania:

test.png

Promocyjna aukcja - można kupić esCat PRO za 119 zł - tylko 5 sztuk: TUTAJ

• Odpowiedzi 927
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Oczywiście, że nie wszystkie webmini są zaindeksowane. Tak naprawdę nie da się stworzyć dużej bazy 100% indeksowanej przez Google. Na przykład x.neteasy.pl nie jest indeksowany (ze stopki Sylwina). Również nie wszystkie webmini w bazie omniAdd są indeksowane, to samo tyczy się mojej bazy, a co więcej nawet bazy Xanna. Pytane tylko, czy nieindeksowane to niewielki odsetek, czy lwia część.

Co bym chętnie zobaczył w programie:

Możliwość wyboru rodzaju katalogu do jakiego w danej sesji dodajemy. Wiadomo że taki WebMini przyjmie więcej tekstu niż qlWeb.

Licznik minimalnej i maksymalnej długości treści jaka może powstać, przy użyciu danego tekstu z synonimami. Daje to pogląd na to, czy utnie nam tekst przy dodawaniu czy nie :)

Blog komputerowy - Masa użytecznych porad, ciekawostki i eksperymenty.

Naprawa laptopów - profesjonalny serwis, naprawa płyt głównych, reballing, BGA.

2 sugestie:

- możliwość blokowania pingowania z poziomu panelu (można wyciąć czasowo z pliku serwisy, ale po co sobie utrudniać) - bo dla jakiejś świeżynki może być chyba niezdrowo

- możliwość zatrzymania dodawania w jego trakcie bez utraty danych projektu (np. dla zmiany anchora, adresu, opisu czy czegokolwiek) - po ponownym uruchomieniu start od miejsca, w którym dodawanie zostało zakończone.

Wiązanie krawatów, tańce murzyńskie, wizytówki, reklamy i inne akrobacje.

Dobre strony, unikalny opis? Moderowany katalog stron i Katalog stron www - pisz po darmowe kody. Sklepy internetowe, handel: katalog askway.biz.

Skoro wiesz, że można wyłączyć pingowanie to pewnie wiesz też, że można w dowolnym momencie przerwać dodawanie i zacząć od dowolnego momentu (skopiuj link i zobacz co się w nim zmienia). Postaram się dorobić kilka funkcji konfiguracyjnych.

Do tego też doszedłem, ale po co kombinować naokoło, skoro możesz z bardzo dobrego softu zrobić super soft :)

Wiązanie krawatów, tańce murzyńskie, wizytówki, reklamy i inne akrobacje.

Dobre strony, unikalny opis? Moderowany katalog stron i Katalog stron www - pisz po darmowe kody. Sklepy internetowe, handel: katalog askway.biz.

@Styx - dziękuje za słowa uznania :wow:

Właśnie pracuję nad dodaniem nowych funkcji:

- sprawdzanie pozycji

- dodawanie artów do WebMini

- kilka opcji konfiguracyjnych

Popieram i dopinguję do dalszej pracy ;)

Tylko pytanie, co oznaczają cyfry na końcu adresu z bazy, bo na początku, oczywiste, że chodzi o rodzaj skryptu, ale cyfra na końcu jest dla mnie tajemnicza:>

webmini|jakiskatalog.pl|9

Blog komputerowy - Masa użytecznych porad, ciekawostki i eksperymenty.

Naprawa laptopów - profesjonalny serwis, naprawa płyt głównych, reballing, BGA.

Sylwin a czy w wersji PRO planujesz w najbliższym czasie dorobić półautomat do SEOKatalogów - taki jak jest teraz na pozycjo.net ?

Zajmujesz się pozycjonowaniem stron i szukasz kolejnych branż, w których możesz zarabiać? - seo.biznesmlm.pl- zarabiaj na suplementach

Znaczenie snów w sennik.biz

Nowy serwis z artykułami : www.magazynallinclusive.pl

Tylko pytanie, co oznaczają cyfry na końcu adresu z bazy, bo na początku, oczywiste, że chodzi o rodzaj skryptu, ale cyfra na końcu jest dla mnie tajemnicza:>

To jest odpowiedź na captche - wg. mnie jest to słabsze ogniwo tego skryptu - bo dodając sobie nowe katalogi - nie mam tego kodu a co za tym idzie skrypt nie doda nam do zwyczajnie dodanych webmini ;)

Ja zamówiłem wersje PRO i potestuje jak sobie radzi z innymi skryptami katalogów.

https://www.punktseo.pl/darmowe-bonusy/ << rozdaje: kody do katalogów firm, kody rabatowe, szablony ZennoPoster ! |---| Moje strony: https://www.s90.pl/pozycjonowanie/ | https://www.seo-stat.pl - zapraszam.                                                                                                                                                                                          

seo-stat-logo.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności