Skocz do zawartości

esCat micro - nowa skuteczna dodawarka, automat do pozycjonowania

Sylwin

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 927
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Tylko pytanie, co oznaczają cyfry na końcu adresu z bazy, bo na początku, oczywiste, że chodzi o rodzaj skryptu, ale cyfra na końcu jest dla mnie tajemnicza:>

To jest odpowiedź na captche - wg. mnie jest to słabsze ogniwo tego skryptu - bo dodając sobie nowe katalogi - nie mam tego kodu a co za tym idzie skrypt nie doda nam do zwyczajnie dodanych webmini ;)

Ja zamówiłem wersje PRO i potestuje jak sobie radzi z innymi skryptami katalogów.

Ano właśnie. Też myślałem, żeby móc wrzucić sobie własną bazę, ale to do każdego adresu musiałbym dodawać z osobna odpowiedź na captchę :wow:

Może uda się to jakoś rozwiązać :>

Blog komputerowy - Masa użytecznych porad, ciekawostki i eksperymenty.

Naprawa laptopów - profesjonalny serwis, naprawa płyt głównych, reballing, BGA.

To pomysł zaczerpnięty od Kojotka z tymi cyferkami ;)

Ale jest jedno ale. Dodawarka nie poradzi sobie z webmini v3 - tam pytanie jest losowane spośród kilku. Na szczęście escat to nie tylko webmini.

Oczywiście Panowie ja mam dostęp do systemu który generuje captche. W kolejnej aktualizacji jeśli nie będzie wpisanej odpowiedzi esCat PRO samodzielnie ją złamie - tylko spowolni to nieco dodawanie ;)

@scorpi - dodawarka do sk też zostanie dodana.

Sorry, ale opinia Michał90 jest małoprzekonująca. Już wcześniej stawał ni z gruchy, ni z pietruchy za Sylwinem :)

Witam,

znam Sylwina i wiem co potrafi !! Jest dobrym programistą, pomaga każdemu.

Co on może na to, że jego kopie skryptów dostają bany (niektóre!), by każdy kto zakupi u niego jakiś skrypcik np. e-wiki zmienił sobie szatę graficzną to na pewno by tego nie było!! On nic do tego nie ma.

Temat został napisany nie przez niego tylko przez BlackSEO, a że on pomagał przy nim to nic nie ma do rzeczy!!

Temat służy wypowiadaniu się na temat skryptu: Generator 3.0, a nie innych skryptów!!

Pozdrawiam

Ładnie to podsumował Mion:

A najdziwniejsze jest to, że autor tego topicku jak i oprogramowania BlackSEO wcale się nie wypowiada tylko Kolega Sylwin jego współautor. Czy nie nasuwają się w związku z tym skojarzenia, że BlackSEO to alias Sylwina jak i zapewne też Michał90

Sorry, ale opinia Michał90 jest małoprzekonująca. Już wcześniej stawał ni z gruchy, ni z pietruchy za Sylwinem :)

No, ja tam nie jestem ani brat, ani przyjaciel, więc raczej obiektywnie. Na aktualizację do pro dopiero czekam, ale używałem już wersję podstawową.

Potwierdzam - soft robi dokładnie to, do czego został stworzony - na dodatek szybko i bezstresowo. Za te pieniądze - moim zdaniem warto.

Jeśli dojdą jeszcze sugerowane przez użytkowników i obiecane przez Sylwina funkcjonalności, to będzie jeszcze lepiej.

Wiązanie krawatów, tańce murzyńskie, wizytówki, reklamy i inne akrobacje.

Dobre strony, unikalny opis? Moderowany katalog stron i Katalog stron www - pisz po darmowe kody. Sklepy internetowe, handel: katalog askway.biz.

Czy nie nasuwają się w związku z tym skojarzenia, że BlackSEO to alias Sylwina jak i zapewne też Michał90

BlackSEO i Sylwin to przecież bracia :) (chyba)

Agencja SEO z Katowic Intoseo - Pozycjonowanie Katowice
Wynajem myjek przemysłowych i warsztatowych - www.myjki360.pl

Dywaniki samochodowe https://topdywaniki.pl/

• 2 tygodnie później...

W tym tygodni będzie dostępna najnowsza wersja z:

- Dodawaniem artykułów do WebMini

- Sprawdzaniem pozycji dla wielu słów kluczowych

- Dodawaniem do SeoKatalogów

Ostatnia szansa na zakup esCata PRO w promocyjnej cenie: TUTAJ

Warto by było dodać ten plugin o którym pisałeś by rozpoznawało captche, bo przydało by się zaktualizować bazę - a kodów do nowych nie mam ;)

https://www.punktseo.pl/darmowe-bonusy/ << rozdaje: kody do katalogów firm, kody rabatowe, szablony ZennoPoster ! |---| Moje strony: https://www.s90.pl/pozycjonowanie/ | https://www.seo-stat.pl - zapraszam.                                                                                                                                                                                          

seo-stat-logo.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności