Skocz do zawartości

Czy to ma sens?

adiectus

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Zastanawiam się czy prowadzenie katalogów darmowych ma sens? Czy są na tym jakieś pieniądze?

Myślałem nad otworzeniem katalogu na skrypcie "seokatalogi" z fajną grafiką itd.

Czy polecacie jakiegoś fajnego i nie drogiego grafika by zrobił taki seokatalog?

Na czym darmowy zarabia? Tylko na reklamie? Jeśli tak to jaka jest klikalność.

Pozdrawiam

P.S. Wiem że jeszcze można kilka groszy z mailingów mieć ale przy tak małej bazie to nie ma co liczyć na cuda chyba że sie reklamuje jakies nowe systemy reklam:)

Darmowe szablony pod SEOKatalog

Darmowy katalog stron - dodaj swoją stronę!

Mi nie chodzi o kokosy tylko o zarobek z google adsense na utrzymanie serwera i domeny:)

Na pewno jak wchodziło by takie CPMProfit i właściciel duzego katalogu wysłał by mailing do userów do zebrał by nie mało refów.

O katalogu dla tego pomyślałem gdyż jest trochę łatwiejszy (chyba). Po za tym katalogi sa bardziej popularne. Hmm dla tego powiedziałem adsense gdyż na każdym prawie katalogu takie coś jest:) W katalogach przyciąga mnie np to że mozna miec ładną bazę mailingową (mozna dogadać sie ze sprzedającymi na allegro by dodawali do mojego katalogu wpisy swoich klientów i baza szybciej urośnie:)

BL to nie problem. wystarczy popatrzeć na moją stronę pasjans.net która ma ponad 45tys. BL:)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności