Skocz do zawartości

Co jest nie tak?

adiectus

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Chciałem zapytać co jest nie tak z moja stroną?:rolleyes:

Mam sporo BL bo 45tys. i ciągle rośnie (linki na wielu dobrych stronach) + precluje, kataloguje mam unikalne treści na stronie a pozycja w google nie jest taka jak ja bym chciał;) (mam 4 miejsce pod pasjans a strona pasjanse.com.pl ma 3 (ma mniej BL i ma mniej treści) pasjans.org wiem czemu jest na 1 (po prostu jest to stara strona z dużą ilością treści)

Darmowe szablony pod SEOKatalog

Darmowy katalog stron - dodaj swoją stronę!

nie potwierdzam nie zaprzeczam ;) Tyle ze co oni mają lepszego? Jak patrzę na yahoo na BL to wychodzi na to że ja mam lepiej. co byście radzili zrobić? Zrezygnować z linków płatnych i kupować precle i je dopalac e-weblinkiem?

Darmowe szablony pod SEOKatalog

Darmowy katalog stron - dodaj swoją stronę!

Linki nie są najważniejsze ale właśnie optymalizacja , czasem przyczyna jest prozaiczna zobacz jego znacznik H1

<h1><a style="text-decoration: none;" href="https://www.pasjans.org/">Pasjans - gry karciane online</a></h1>

i Twój

<h1>Najlepsze pasjanse online.</h1></div>

na fraze Pasjanse jesteś pierwszy

Znaczniki H1, H2 itd oraz alty są ważne w optymalizacji. Jak masz ochotę możesz też poprawić błedy w kodzie bo masz i ch kilka

Dobry zespół jazzowy Warszawa

Świetny zespół jazzowy na bankiet

Czyli w takim razie gdybym np w stopce dał h1 dla słów klucz to na te slowa klucz powinienem być wyżej ?

Lepiej nie rób tego w stopce. I nie rób małymi literkami w kolorze tła - zdecydowanie nie;)

Stosuj nagłówki od h1 do h3 (lub więcej jeśli się da) ale wkomponowane w treść strony. To się da zdobić żeby dobrze wyglądało. Jeśli to możliwe to w akapitach z treścią wyróżniaj słowo kluczowe - np pogrubieniem. No i oczywiście optymalizacja sekcji META - zwłaszcza title.

Co do linków - liczy się również wiek linków. Linki stałe ze stron będących długo w indexie są znacznie mocniejsze od linków świeżo zaindexowanych lub linków z SWL.

Tyle lat minęło a ja nadal działam w SEO
-----

Wykonuję Link Building z tematycznych artykułów sponsorowanych

... Jak patrzę na yahoo na BL to wychodzi na to że ja mam lepiej....

Yahoo nie podaje wielu istotnych parametrów stron linkujących, jak np. wieku linków i domen, anchorów i wielu innych czynników mających duży wpływ na końcowy ranking.

Wobec czego sugerowanie "ja ma więcej BL w Yahoo" jest w tym momencie bez sensu bez znajomości czynników opisanych wyżej.

Dobrze linkowane domeny mogę mieć i 200-300 linków i przebić Twoje 45K.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności