Skocz do zawartości

Serwis aukcyjny czy ogłoszenia?

fortunately102

Co preferujesz:  

20 użytkowników zagłosowało

1. 1. Co preferujesz ogłoszenia/licytację?

• Wolę korzystać z ogłoszeń lub kup teraz
      11
    • Wolę się policytować
      2
    • Nie ma znaczenia
      0
    • Zależy od produktu
      5

Rekomendowane odpowiedzi

Tak jak w temacie i sondzie, co wolicie. Czy korzystacie głównie z ogłoszeń lub opcji "kup teraz" dzięki czemu zaoszczędzacie czas, czy jednak wolicie się policytować a czas poświęcony na licytacje ma się nijak do emocji związanych z licytacją i niejednokrotnie zaoszczędzonych pieniędzy.

A może to zależy od produktu, tzn. pewne usługi wybieramy najtańsze na rynku, a np. samochód warto przeczekać i się targować.

Przewaznie jest tez tak, ze na kup teraz sa rzeczy nowe, wiec jak ktos chce cos nowego to uzywa kup teraz. Ja przewaznie uzywam tej opcji, bo albo kupuje nowe, albo obserwuje kilka dni i czekam na jakas dobra okazje i szybko kupuje.

kodeks-logo-baner-pio.jpg

Blog z informacjami o prawnych aspektach związanych z funkcjonowaniem internetu, w tym problematyka dotycząca SEM i SEO. organisciak.pl

Jak już kupuję na aukcjach to w większości przez kup teraz. No chyba, że zależy mi na danym przedmiocie dla którego ta opcja nie jest dostępna to wtedy licytuję.

O tym jak ważne jest skuteczne pozycjonowanie stron internetowych. Usługi remontowo budowlane i instalacje sanitarne Tarnów i okolice. O tym dlaczego ludzie wybierają chwilówki zamiast pożyczek w banku.

Przedmiotów na aukcjach jest tak dużo, że najczęściej działam tak, np w przypadku ubrań :)

Wchodzę w kategorie ubrania i ustawiam przedmioty według ilości kupców :)

Wtedy mam jakieś prawdopodobieństwo, że z setek tysięcy ciuchów na samej górze listy znajdą się te, które są warte uwagi B)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności