Skocz do zawartości

Wypróbuj nowy interfejs AdSense (beta)

phare

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 59
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Proszę:D

46764925.png

Wersja beta po zalogowaniu jest tutaj: https://www.google.com/adsense/v3/app#home ( wystarczy się zalogować i kliknąć powinno śmigać)

Co się zmieniło?

Nowy interfejs ma na celu pomóc wydawcom w wydajniejszym korzystaniu z programu AdSense. Dodaliśmy w nim nowe funkcje i ułatwiliśmy korzystanie ze starych.

* Pełne raporty skuteczności: wyświetlaj dzienne statystyki w formie wykresu i uzyskuj wgląd w skuteczność za pomocą nowych danych mówiących o wysokości zarobków uzyskanych z różnych typów reklam, ich rozmiarów, typów kierowania i nie tylko. Więcej informacji.

* Szybsza obsługa konta: usprawniliśmy wykonywanie wielu typowych zadań, co znacznie przyspieszy pracę. Zadania, takie jak aktualizacja informacji kontaktowych czy edycja ilości jednostek reklamowych jednocześnie, wymagają teraz mniejszej liczby kliknięć i prostszej nawigacji po koncie niż przedtem.

* Widoczne linki pomocy: obecnie na każdej stronie dostępna jest zawartość pomocy umożliwiająca szybkie znajdowanie odpowiedzi na pytania pojawiające się podczas nawigacji po koncie.

* Łatwiejszy dostęp do zasobów online: przejdź do przeprojektowanej strony Zasoby, gdzie znajdują się najnowsze treści blogu Inside AdSense, naszego kanału YouTube oraz konta w serwisie Twitter – wszystko na Twoim własnym koncie.

* Nowe nazwy funkcji: zaktualizowaliśmy nazwy kilku funkcji na koncie, aby lepiej wyjaśnić ich cel. Mamy nadzieję, że nowe nazwy są bardziej intuicyjne. Jeśli jednak nie wiesz, do czego służą, skorzystaj z linków pomocy na stronie lub na pasku bocznym.

niestety u mnie wejście przez podane linki wcześniej nic nie zmienia... =///////////

Ale wcześniej się zaloguj na swoje konto a jak jesteś zalogowany to kliknij na link: https://www.google.com/adsense/v3/app#home

Kukis ja mam jakieś 4 lata

Lis jak można to gdzie na nowym koncie jest podział zarobków na poszczególne strony bo jakoś nie mogę tego odnaleźć kurcze cały czas mam zbiorcze wyniki zarobków

Mi przed chwilą zaproponowali tylko wyskoczył mi komunikat:

"Przepraszamy, żądana operacja nie może zostać wykonana. Nasi programiści zostali powiadomieni o problemie i będą próbowali go rozwiązać"

O7vVmZ7.gif

Punkty statlink.pl - dobra cena + gratis Skrypt i eBook, Blog SEO/SEM i Tatuaże na Dziarownia.pl (tatuaże)

Lis jak można to gdzie na nowym koncie jest podział zarobków na poszczególne strony bo jakoś nie mogę tego odnaleźć kurcze cały czas mam zbiorcze wyniki zarobków

Nie mam pojęcia, nie umiem z tego nowego panelu korzystać...

Jak większość nowości google nowy interfejs adsense systematycznie wprowadza dla kolejnych kont.

Pierwsze moje wrażenie było dość mieszane ale w miarę szybko się przyzwyczaiłem i zostawiam nowy interfejs.

Łuszczyca, hemoroidy, grzybica to choroby o których warto wiedzieć więcej. Żyj zdrowo bądź zdrowy!

W starym bardziej mi się podobało to, że miałem szybki podgląd kanałów, tutaj muszę na to poświęcić chwilę. Ogólnie to pewnie zostawię nowy wygląd, bo i tak tam zaglądam raz dziennie.

zdecydowanie najlepsze gry przeglądarkowe online

kurs java programowanie obiektowe

Rynek walutowy i podstawy forex w jednym miejscu

W starym bardziej mi się podobało to, że miałem szybki podgląd kanałów, tutaj muszę na to poświęcić chwilę. Ogólnie to pewnie zostawię nowy wygląd, bo i tak tam zaglądam raz dziennie.

No właśnie. W starym panelu na starcie można było rozwinąć listę i zobaczyć udział poszczególnych kanałów. W nowym panelu tego nie widać. Jak sobie z tym poradziliście?

Do tego wszystkie w inny sposób jest liczony teraz CTR, skala jest zdecydowanie mniej czuła - mnie pokazuje teraz ok. 6 razy mniejszy CTR. Przedtem różnice widać było na konkretnych procentach, teraz trzeba będzie ją wychwytywać na ułamkach procentów - nie do końca mi się to podoba.

A pokrycie o czym mówi?

Kanały sprawdzasz w "Raport skuteczności" --> "Kanały niestandardowe". Jest nawet lepiej bo pokazuje Ci zarobki w wybranym przez Ciebie okresie, tak jak w Analytics :)

Ogólnie mi się podoba, zostaje na stałe.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności