Skocz do zawartości

PresslPage Kilka Pytań..

szymekszymek

Rekomendowane odpowiedzi

Witam chciałbym założyć swój katalog pressel page i mam kilka pytań.

1. Czy katalog może być oparty na skrypcie Wordpress ?

2. Skoro ma to być zapleczem mojego głównego portalu to czy Katalog musi być na tym samym serwerze ? czy może leżeć na innym serwerze ? jak by mogło zaplecze być na innym serwerze to co mi po takim zapleczu skoro mój portal jest zupełnie gdzie indziej ?

3. Kto dodaje wpisy do presselpage ? i czy ktoś będzie dodawał wpisy do mojego katalogu ? od czego to zależy?

4. Lepszy Precel czy Katalog stron ?

Pozdrawiam.

1. Może być, polecam też omniPress.

2. Lepiej na innym serwerze.

3. Dodają ludzie i automaty :) Wszystko zależy czy postawisz na jakość, czy na ilość. Jeśli na to pierwsze, lepiej wybrać coś, do czego automatów nie ma.

4. Na to pytanie odpowiedzi nie mam w swojej ściądze :)

a powie mi ktoś jaki to jest w tym sens ? ja rozumiem gdyby takie zaplecze było na serwerze gdzie mam portal , ale na zupełnie innym ? i w dodatku piszesz mi ze lepiej ? ciężko mi to zrozumieć. jest może gdzieś artykuł wytłumaczalny dlaczego na innym lepiej ? nie chce tutaj zamęczać pytaniami.

a powie mi ktoś jaki to jest w tym sens ? ja rozumiem gdyby takie zaplecze było na serwerze gdzie mam portal , ale na zupełnie innym ? i w dodatku piszesz mi ze lepiej ? ciężko mi to zrozumieć. jest może gdzieś artykuł wytłumaczalny dlaczego na innym lepiej ? nie chce tutaj zamęczać pytaniami.

Bo inny serwer ma inne IP, jednym z podstawowych wymogów dobrego zaplecza jest posiadanie różnych adresów IP, co najczęściej wiąże się z różnymi serwerami lub wykupieniem hostingu SEO.

Tani, szybki i niezawodny hosting, już od 35zł rocznie  - Webhosting1st

Sklep z częściami do laptopów.

3. Kto dodaje wpisy do presselpage ? i czy ktoś będzie dodawał wpisy do mojego katalogu ? od czego to zależy?

4. Lepszy Precel czy Katalog stron ?

Jeżeli chciałbyś by to było zaplecze do Twojej strony, to na wstępie odrzuć dodawarki (dobrze go zabezpieczyć na automaty) i było by dobrze, gdyby trzymał tematykę strony np. masz stronę o kredytach, to postaw na blog o finansach. Żeby dodawano do niego wpisy i był atrakcyjny dla dodających, musisz o niego także zadbać i linkować.

Może być jeden serwer -Hostin SEO

Musi tylko oferować różne IP w klasie C.

Np .https://www.hoseo.pl /nie testowałem/

Najlepiej jak jest inny rejestrator hostingu ze stroną główną a inny hosta z zapleczem.

To nie jest potwierdzone -ale czasami się mówi o róznicowaniu danych Who Is

Przy różnych IP domen - zaplecze na 1 serwerze może między sobą linkować

Pozycjonowanie i Audyty stron : Largo.Pro

Blog: Zwiększaniu ruchu i Konwersji na stronie : RafalBorowiec.pl

Może być jeden serwer -Hostin SEO

Musi tylko oferować różne IP w klasie C.

Np .https://www.hoseo.pl /nie testowałem/

Najlepiej jak jest inny rejestrator hostingu ze stroną główną a inny hosta z zapleczem.

To nie jest potwierdzone -ale czasami się mówi o róznicowaniu danych Who Is

Przy różnych IP domen - zaplecze na 1 serwerze może między sobą linkować

W hoseo.pl mają /wedle banera na ich stronie/ wszystkich adresów IP 200 w 20 klasach więc IP w klasach się powtarzają - prawdopodobnie.

Vogan sp. z o.o.

Rabat -20% na konta hostingowe w Group5 i Altblue dla użytkowników forum. Kod rabatowy: optymalizacja2014

zanim jeszcze przejdziesz na precle polecałbym również popularne serwisy z darmowymi ogłoszeniami

Pozdrawiamy

Ekipa Skrypty.pro

Wielka Promocja - Pakiet Zaplecze 2014
czyli oprogramowanie za 1746 zł w cenie 777zł brutto

Mówimy o Microsite Manager Standard, SpamKat i BaseSystem - wszystko to, co potrzebujesz do zaplecza!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności