Skocz do zawartości

Zaplecze ....

freestyper

Rekomendowane odpowiedzi

To podpowiem Ci, że warto to zrobić z głową - tj przeczytać informację na onecie, wp i jeszcze gdzieś, przetworzyć w głowie i wypuścić stukając palcami o klawiaturę :(

Sprawdzony i najlepszy sposób na wartościową i mocną treść - polecam ;)

• Odpowiedzi 33
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Witam

Jakie zaplecze daje wieksza moc ?

1) Zaplecze na skrypcie WP z unikalna trescia dodana tylko przez administratora ?

2) Zaplecze na skrypcie WP z unikalna trescia moderowane z dodawaniem wpisow przez innych uzytkowników ?

Oczywiscie oba linkowane z swl.

Zaplecze profesjonalne czyli na wlasnym serwerze i nie majace nic wspolnego z darmowym badziewiem. Po tym rozpoznasz wlasciwosci pozycjonera.

pewnie dla wielu bedzie wydawac sie to dosc glupie pytanie :) ale prosze mi napsiac ak udostepnic uzytkownikom pisanie wpisow na blogu? mam wsojego WP i nie mam pojecia gdzie to jest.. pozdrawiam

https://www.fresh1.pl - polecam

Dlaczego warto zainwestowac w ebay? Zobacz

Ustawienia ogólne/Domyślna rola nowych użytkowników -> Współtwórca

tak tylko chodzi mi o to ze na moim WP nie widac mozliwosci rejerstracji ani zakladki by dodac wlasny wpis... nie potrafie tego znalezc..

https://www.fresh1.pl - polecam

Dlaczego warto zainwestowac w ebay? Zobacz

Zapomnij o tej przereklamowanej unikalności.

M

Tu zwrócę uwagę bo nikt tego nie zrobił, UNIKALNOŚĆ TO PODSTAWA CONTENT IS KING!

i dont think so.

na to samo wyjdzie gdy dodasz 1 artykuł do 100 blogów (dobrych blogów w dosłownym tego słowa znaczeniu) czy 100 różnych do 100 blogów.

spro.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności