Skocz do zawartości

Zaplecze ....

freestyper

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 33
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Ja z tym nie zgodzę się... Dla mnie zaplecze unikalne i nieunikalne ma taką samą wartość.

To jak masz jakieś domenki z unkalną zawartością (content+skórka+linkowanie wewnętrzne) to może się ze mną wymienisz na preclowe shity?

W mojej ocenie najwazniejsza jest różnorodność. Czyli fajnie jak przynajmniej 30% zaplecza to unikalne i wartościowe treści. Nieunikalne zaplecza stawia się w dziesiątkach a unikalne mają wprost proporcjonalną moc do czasu spędzonego nad zrobieniem takiej strony. Takie sa moje obserwacje. Wystarczy mniej siedziec na PiO a czas na tworzenie nowych stron się znajdzie :unsure:

Szablony do zennopostera - ZenBLOG, ZenSocialBot, ZenOgłoszenia, Szeptacz, ZenFles, ZenReview, szablony do poczty i inne). Tylko profile VIP proszę zamawiać przez priv lub email

Najpierw odniosę się do pierwszego posta.

Jeśli zależy Ci na jakości każdej podstrony serwisu - to dodawaj tylko własne artykuły. Oznacza to oczywiście, że na takiej stronie będzie mniej treści.

Jeśli akceptowalne jest niewielkie obniżenie jakości treści podstron (unikalność, linki wychodzące) w zamian za podwyższenie ilości podstron (czasami znaczne) to warto postawić dopuszczanie moderowanych treści od innych.

Wszelkie nie moderowane rozwiązania to tylko strata czasu, wcześniej czy później będzie z tego potworne śmietnisko = ban.

Jeśli chodzi o unikalność contentu. Czasami na silnych stronach indexują się niemal (różnica o interfejs strony) identyczne kopie. Jak jest to nieźle linkowane to jak najbardziej może mieć wartość jako zaplecze. Aczkolwiek zrobienie z jednego artykułu 100 za pomocą mieszarki synonimów to gruba pomyłka. Może 10 było by jeszcze rozsądnie, pod warunkiem, że dobrze to jest mieszane -> duże zróżnicowane. Ale wedle niektórych osób nawet to nie gwarantuje efektu duplikatu.

Tyle lat minęło a ja nadal działam w SEO
-----

Wykonuję Link Building z tematycznych artykułów sponsorowanych

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności