Skocz do zawartości

Nowa strona, a obecne wyniki w serpach

iberian

Rekomendowane odpowiedzi

Witajcie, chciałem się was poradzić w pewnej sprawie.

Chciałem całkiem zmienić swoją stronę, obecnie mam PR3 i sporo wyników w TOP5, strona jest oparta na xthmlu. Chciałem przesiąść się na wordpressa.

Poradźcie jak to zrobić i czy mi się to opłaca? czy stracę obecne wyniki? pozdrawiam

Nic nie stracisz, a zyskasz wygodę modyfikacji i dodatkowe atuty wordpressa. Stronę masz opartą o xhtml, to można powiedzieć że jest pięknie - wystarczy że przeniesiesz ten szablon do wordpressa i gotowe. Pozycja na początku takiej zmiany może się wahać, ale później wróci na należne miejsca. W tej kwestii nie powinno się wiele zmienić.

Jesteś bezczelny, nieuprzejmy i nie przepuszczasz kobiet w drzwiach? Zapraszam na ulubione24.pl

Postaraj się zachować obecną strukturę linków dla podstron, aby nie tracić mocy. Ew. przenieś podstrony na ich odpowiedniki z przekierowaniem 301

Mam tam raptem 6-8 podstron, rzeczywiście to dobry pomysł. dzięki

Nic nie stracisz, a zyskasz wygodę modyfikacji i dodatkowe atuty wordpressa. Stronę masz opartą o xhtml, to można powiedzieć że jest pięknie - wystarczy że przeniesiesz ten szablon do wordpressa i gotowe. Pozycja na początku takiej zmiany może się wahać, ale później wróci na należne miejsca. W tej kwestii nie powinno się wiele zmienić.

Myślałem także o tym aby przenieść szablon do wordpressa, tylko problem polega na tym że pewne rzeczy chce diametralnie zmienić więc i tak będzie trzeba połowę pisać od początku, więc pewnie tylko zakładka kontakt i strona główna zostały by takie same.

Co powiecie jeszcze o wordpressie jako cmsie na którym to będzie stało, czy w dobie autoblogów opartych na tym systemie google nie filtruje ich inaczej?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności