Skocz do zawartości

Sprzedam informacje o Voucherach AdWords !

Voucher

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Jestem w posiadaniu informacji na temat otrzymywania ZA DARMO całkowicie legalnie voucherów Google AdWords (były kiedyś wystawione na Allegro).

Każdy z nich ma wartość 50 euro. Możliwa jest nie ograniczona ilość otrzymania voucherów !

Po wpłaceniu 1000 USD na moje konto eGold wysyłam informacje gdzie się otrzymuje ZA DARMO vouchery Google AdWords.

Wszystko jest 100% legalne.

Jak łatwo wyliczyć inwestycja zwraca się po już 15 kodach !

Każdy kto wie jakie te informacje mają znaczenie wiedzą że cena nie jest wygórowana.

W Polsce wiedzą o tym 2-3 osoby. Sprzedaje te informacje, ponieważ nie mam czasu się już tym zajmować i potrzebuję gotówkę na nowy biznes.

Odpowiadam jedynie na oferty kupna na PW.

Po wpłaceniu 1000 USD na moje konto eGold wysyłam informacje gdzie się otrzymuje ZA DARMO vouchery Google AdWords.

95864[/snapback]

ojoj faktycznie drogi...

a moze wystarczy tylko wpisac...

https://www.google.pl/search?hl=pl&c2coff=1...+AdWords%22&lr=

who knows???? :)

L.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności