Skocz do zawartości

WeeGo - system gromadzenia grup i organizacji wydarzeń sportowych

bartons

Rekomendowane odpowiedzi

WeeGo - system gromadzenia grup i organizacji wydarzeń sportowych

WeeGo!, to portal służący organizacji wydarzeń sportowych. W tym krótkim zdaniu mieści się kwintesencja pomysłu, który narodził się w związku z nieustającymi problemami w zbieraniu odpowiedniej liczby uczestników – graczy do grania w koszykówkę. Okazuje się, że trudno zarządzać dość rozproszoną grupą (rozproszoną bardziej w sensie powiązań i znajomości, niż terytorialnie). Brakuje również komunikacji i przepływu informacji.

Postanowiliśmy więc zaprojektować „ogólnodostępny system zarządzania wiedzą o wydarzeniach”. U podstaw tej koncepcji leży założenie, że każdy zainteresowany bez zbędnego wysiłku powinien być w stanie potwierdzić swoją obecność i ustalić czy zgromadziła się odpowiednia liczba graczy.

Za wszystkie uwagi z góry dziękuję :)

Szczerze mówiąc trochę obrzydły mi te Joomlowskie urle - według ciebie są one czytelne? Ja bym je zmienił już przy uruchamianiu serwisu... Poza tym serwis wygląda całkiem w porządku, choć jakoś nie potrafił mnie zachęcić do rejestracji :)

Pozdrawiam, Paweł Ryszka. Potrzebujesz copywritera? Pisz na kontakt [at] dobreteksty.pl!

Gry komputerowe - najlepsze w sieci! SEO dla początkujących - wejdź! 

• 7 miesięcy temu...

strona jest fajna w środku ale ten główny landingpage jest zwyczajnie za słaby jak na stronę z aspiracjami. Powinniście chyba trochę nad nim popracować - on musi zachęcać do zaglądnięcia choćby w to demo.

Szablony do zennopostera - ZenBLOG, ZenSocialBot, ZenOgłoszenia, Szeptacz, ZenFles, ZenReview, szablony do poczty i inne). Tylko profile VIP proszę zamawiać przez priv lub email

Jak wyżej +

-nieprawidłowo działa rejestracja (przynajmniej u mnie błędnie pokazało 41 lat,uważaj bo kobietę to dobije :) )

-za bardzo photoshopowe (znam dobrze te "style") ,dodatkowo mdłe kolory , może spróbuj zmienic na takie klarowne ...

-te pola logowania wyrównaj do buttona facebooka ,zresztą mają zbyt mały margines

-co robi ten szary ludek pod napisem WeeGo ?

-jak dla mnie jest za szaro jak na osobę ,która ma znaleźć motywację przez taką stronę

-ja bym dał w bardziej widocznym miejscu "Zobacz konto demo"

-czcionki ...

-za bardzo można zjechać w dół

-zniechęca strasznie ten facebook z lewej strony (tylko 8 osób!!) ,zdobądź te lajki w inny sposób :)

reszty nie chce mi się ...

Chcesz widzieć swój mocny link SEO w serwisie www.mediarp.pl ? Pozycjonuj się z SEOpilot, kliknij aby zobaczyć jak się reklamować

Jeśli chcesz możesz zarabiać na swojej stronie www lub blogu przeczytaj jak to zrobić

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności