Skocz do zawartości

Plugin - robocza nazwa "dopiekacz"

domoweseo

Rekomendowane odpowiedzi

Właśnie pisze nowy plugin uzupełniający część funkcji wypiekacza.

Zadaniem jego jest blokowanie spamu.

Będzie mozna określić:

- ile artykułów dziennie może dodać użytkownik (każdy powyżej traktowany jako szkic) - domyslnie 1 dziennie

- ile artykułow dziennie blokuje konto (powyżej wszystkie arty użytkownika na szkic i zakaz publikacji) - domyślnie 2 dziennie

- ile artykułow może dodać uzytkownik w okresie czasu domyslnie 3 artykuły na 10 dni

Ma ktoś jeszcze pomysły? może to samo ale po ip (wiekszość robotów (artykuły nie komentarze) wysyła z 1 ip)

Dodatkowo

Opcja zakaz linku przed more

More wymagany

Obrazek przed more wymagany

Proszę o poważne komentarze - może pomysły. Uwaga nie wiem czy wszusykie opcje dadzą się zrealizować via WP api ale pomeczymy.

dlaczego koniec zawracania? Pozwalam na umieszczenie artykułu to niech się dostosuje. Ja mam dbać o to żeby ktoś komu udostępniam precla pisał z zasadami? Żart jakiś :) Nie ma <more> wypad z artykułem i to tyle w temacie :P

Napisałem że będzie opcja wymagaj more - to chyba od właściciela WP powinny zależeć zasady, a że automaty i spam na tym polegnie to chyba lepiej. Ręcznie wstawiasz to sobie dasz rade :)

Prosze o pomysły jak jeszcze mozna walczyć z automatami i wszechobecnym spamem (wiem wiem do konca sie nie da ale jak sie to ograniczy to bedzie już sukces).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności