Skocz do zawartości

Katalog stron

moneron

Rekomendowane odpowiedzi

A wyobraź sobie jak będą wygladaly twoje linki na innych stronach gdzie jest źle ustawione kodowanie Pod zo%b3ta zaba?

Nie do konca załapałem? Na innej stronie można raczej wstawić url z polskimi znaczkami, jakoś nie widzę problemu. Faktem jest, że np w G po przejściu na stronę z odnośnika w pasku adresu pojawią się krzeczki, ale w wynikach szukaczki adresy pokazują się poprawnie (z wyjątkiem starych, które wciąż siedzą w indeksie).

Mi się podobają polskie url, a kto jeszcze ma o nich jakieś zdanie?

C.png

C.png

kapa świata a jak sobie nie zapisałem kodu :) po chwili już go nie miałem w pamięci :) i nie mogę wygenerować nowego przez 10 min, powinno przynajmniej pokazywać ten stary kod

i te hasło dostępu, duże małe litery i cyfry, wymagania jak w pentagonie

Dawno mnie nie było, ale niewiele się dzieje jak widzę.

Dzięki za trafne uwagi, kod faktycznie powinien być łatwy do odtworzenia, co do hasła to też racja, chyba byłem niewyspany jak to wymyślałem duże, małe, cyfry. W końcu jak ktoś chce mieć mocne hasło to niech wymyśla, ale żeby zmuszać, no trochę przegiąłem faktycznie.

C.png

C.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności