Skocz do zawartości

Blog dla początkujących

zgred

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 51
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

ważne też byłoby wprowadzenie dla raczkujących, ktorzy dopiero co otarli sie o temat pozycjonowania:) co z czym sie je;p

Wielka Promocja - Pakiet Zaplecze 2014
czyli oprogramowanie za 1746 zł w cenie 777zł brutto

Mówimy o Microsite Manager Standard, SpamKat i BaseSystem - wszystko to, co potrzebujesz do zaplecza!

przydałaby mi się jakaś wtyczka na WP żeby ludzie mogli zostawiać swoje propozycje do tematów na blogu... zna ktoś coś takowego ?

na razie planuję jeszcze opisać 301 (używałem kilkukrotnie), troszkę o wykorzystywaniu potencjału SWLi, jak podtrzymać własnie przekierowanie 301

BTW: jednocześnie mam ogromną prośbę - nie pisać w temacie o tym że jestem w top10 bo mnie to nie interesuje

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

• 2 tygodnie później...

Jest mi niezmiernie miło poinformować, że blog jest skutecznie od godziny zajeżdżany XRumerem ;) dziękuję - ale automat sam wrzuca to do spamu.

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

• 1 miesiąc temu...

witam,

ostatnio na blogu pojawiło się kilka imho ciekawych testów:

- link wheel

- piramida

zachęcam do zapoznania się. pod koniec stycznia powinny pojawić się wszystkie raporty oraz będzie można podnieść dyskusję o zaletach/wadach takich rozwiązań.

Czekam też na inne propozycje co można opisać na blogu.

Również dziękuję tym, którzy głosowali w ankiecie na "blog jest beznadziejny" - dzięki temu wiem, że obrałem właściwy kierunek - szkoda tylko, że nie zostawili informacji co im nie pasuje ;)

Fajnie, że coś robisz dla "środowiska", z czasem będziesz drugą Lexy ;) ale zanim...

Zacznij prezentować treść userom bez błędów, literówek, zjedzonych kropek, przecinków etc.

W tym kontekście, jak czytam np. tu https://blog.performancemedia.pl/, czy Lexy właśnie - różnica jak między dniem, a nocą

Fajnie, że coś robisz dla "środowiska", z czasem będziesz drugą Lexy :P ale zanim...

nie mam zamiaru - Lexy (mam nadzieję, że się nie obrazi najwyzej bede wisiał jej prezent) to kobieta - ma lekkie pióro ;), poza tym ja jestem praktykiem...

Zacznij prezentować treść userom bez błędów, literówek, zjedzonych kropek, przecinków etc.

fakt - ale pisze szybko z głowy i z błedami - przez to jestem unikalny :(

W tym kontekście, jak czytam np. tu https://blog.performancemedia.pl/, czy Lexy właśnie - różnica jak między dniem, a nocą

nie zrozumiałem tego przekazu...

oj, co do Lexy to się zgodzę, kobieta więc z natury pisze łądniej ;)

ale ten drugi blog, język jest w mojej opinii tragiczny i o niebo lepiej czyta się zgreda. Ale zapewne to rzecz gustu.

Pozycjonowanie i tworzenie stron internetowych - urbancreative.pl, Z sukcesem szprzedaję Tynki Kabe w okolicach Grodziska Mazowieckiego

W tym kontekście, jak czytam np. tu https://blog.performancemedia.pl/,...

Chyba tylko ze względu na brak literówek podałeś tego bloga. Bo jeśli chodzi o zawartość to u zgreda masz wiedzę praktyczną popartą testami, a na podanym blogu co kto powiedział i co nowego google wprowadziło oraz to co na PiO jest w dziale dla początkujących.

Jak się uczyć to tylko od najlepszych ;) Więc blog Zgreda jest odpowiednim miejscem do tego:) Ja się tylko zastanawiam co pod tym blogiem się kryje:) Nie wierzę że jest pisany bez większego powodu i nie ma planów z nim związanych :)

Trenuj według planów treningowych https://fitmade.pl/plany-treningowe/ - od FITMADE

oka: jak widzisz jest suggester ale tylko 2 uwagi żebym zgolił urocze wąsy ...

• 2 miesiące temu...

A odświeżę sobie topiczek:

mam prosbę do osób, ktore tak bardzo mnie "kochają" i wypisuja różne komentarze: jesli chcesz mnie dobić, obić, pokopać, dołożyc, napluc do miski, wyspac się w moim łóżeczku - napisz to oficjalnie i nie chowaj się za proxy - aksimet działa :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności