Skocz do zawartości

Serwer dedykowany

Stanko1988

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Do tej pory działałem na hostingach gdzie w łatwy sposób poprzez dedykowane panele mogłem sobie zarządzać domenami itd.

Na dzień dzisiejszy jestem zmuszony kupić serwer dedykowany i tu moje pytanie. Czy przy zakupie serwera dedykowanego obsługa wygląda tak samo jak przy zwykłym hostingu? czy muszę się znać na konfiguracji serwera itp?

To zależy co kupujesz. Teraz zaczyna być coraz więcej firm które oferują serwery dedykowane z zarządzaniem ich np.

https://ionic.pl/dedicated_managed.php

Oczywiście serwery dedykowane z zarządzaniem kosztują więcej od serwerów bez obsługi

Witam, w ostatnich dniach i tygodniach nie logowałem się na konto i nie sprawdzałem co słychać na forum. Okazało się że ktoś się włamał mi na konto i oferował licencje seokatalogów itp. To nie ja oferuję i ktoś próbuję wyłudzić pieniądze od was.

To zależy co kupujesz. Teraz zaczyna być coraz więcej firm które oferują serwery dedykowane z zarządzaniem ich np.

https://ionic.pl/dedicated_managed.php

Oczywiście serwery dedykowane z zarządzaniem kosztują więcej od serwerów bez obsługi

pryzmują Xrumer? napisałem im na kontakt ,zobaczę co odpiszą :)

Czy przy zakupie serwera dedykowanego obsługa wygląda tak samo jak przy zwykłym hostingu? czy muszę się znać na konfiguracji serwera itp?

Kup serwer w linuxpl.com i w razie awarii za naprawę wezmą 50 zł netto za godzinę pracy.

Edycja: w ionic.pl myślę, że też administracja pomoże. Bardzo dobry kontakt.

Sprzedam punkty systemu wymiany linków Gotlink.pl i Seomatik.pl

Wystawiam faktury VAT. Zapraszam do kontaktu d.szwaba@gmail.com

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności