Skocz do zawartości

Wielka Prośba - błąd serwera

13wally

Rekomendowane odpowiedzi

Wydaje mi się, że to najodpowiedniejszy dział na pytanie awaryjne (pilne).

"Internal Server Error

The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.

Please contact the server administrator, and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.

More information about this error may be available in the server error log.

Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request."

to jest error 500, który pojawił mi się na ważnej stronie (hosting amm.net.pl), czy ktoś wie czym on może być spowodowany? Kompletnie nie wiem od czego się zabrac, żeby to postawić z powrotem do pionu, a telefony hostingodawcy nie odbierają

-to coś pojawiło się popołudniu,

-na serwerze kompletnie nic nie było ruszane

-"samoistna" złośliwość rzeczy martwych czy coś powazniejszego?

Bardzo prosze o pomoc, albo choć o sugestię co robi

:)

Osobiście otrzymywałem taki błąd po tym, jak mieszałem w .htaccess i coś pomieszałem :) Skoro absolutnie nic nie ruszałeś, nikt ci nie pomoże - musisz się zgłosić do usługodawcy, on wyjaśni problem,.

Pozdrawiam, Paweł Ryszka. Potrzebujesz copywritera? Pisz na kontakt [at] dobreteksty.pl!

Gry komputerowe - najlepsze w sieci! SEO dla początkujących - wejdź! 

Osobiście otrzymywałem taki błąd po tym, jak mieszałem w .htaccess i coś pomieszałem :D Skoro absolutnie nic nie ruszałeś, nikt ci nie pomoże - musisz się zgłosić do usługodawcy, on wyjaśni problem,.

yhym... taaak. Tyle, że amm.net.pl ma weekend, a jak wiadomo rzetelne i odpowiedzialne firmy, które zajmują się zarządzaniem serwerami - w weekend oddają się błogiemu relaksowi i mają gdzieś swoich klientów, serwery, które odnawiane są od lat i w ogóle wszystko. - to dotyczy tylko w/w firmy. Na pozostałe nie narzekam, bo nie mam powodów.

Bilans dnia dzisiejszego:

-kilkanaście telefonów do amm.net.pl

-kilka maili (a będzie więcej)

-zero kontaktu, zero odebranego telefonu

-depresja własna zaawansowana

I pomyśleć, że dosłownie kilka dni temu pojawił się na tym forum mój wpis, że rzadko mam problemy z hostingiem amm.net.pl (bo do tej pory było to conajwyżej opóźnienie strony przez "prace informatyka akurat na tym serwerze"). No to mam za swoje

:)

Sprawdź logi błędów po szczegóły błędu.

Sprawdź .htaccess ostatnio wirusy po wykradzeniu haseł FTP doklejają się do .htaccess wykonując przekierowania użytkowników.

-kilka maili (a będzie więcej)

Z doświadczenia jako usługodawca powiem Ci, że im więcej maili tym dłuższy czas oczekiwania na odpowiedź i rozwiązanie problemu. I nie jest to żadna złośliwość.

A powody błędu:

- przeciążenie konta

- niedozwolone wpisy w htaccess

- błędne prawa dostępu do plików/folderów

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności