Skocz do zawartości

Kolejny katalog

kimir

Rekomendowane odpowiedzi

https://katalog.turysta24.pl/

Zapraszam.

Pierwszy poziom zaindeksowany wczorajszej nocy - oby to nie był zły omen..

IP z puli klas zza Odry 62.75.* może się przyda.

Dla tych co im ciężko przeczytać regulamin cytuję tutaj:

"strone można dodać do nie więcej niż trzech odpowiadających kategorii"

Baaardzo fatalnie kategorie stworzone - kto tworzy takie jak:

Biżuteria

Ekologia

Biuro

Elektronika

Elektrotechnika

Kwiaty

Podatki, ZUS

i wymienil bym 3/4 tych co są tam !!

A gdzie EDUKACJA, NAUKA, ROZRYWAKA, ZDROWIE I URODA dodatkowo mnie zalamalo ze dosyc ze sa tak beznadziejnie kategorie potworzone to mysle upchne wiekszosc moich stron w kategori RÓŻNE/INNE ale co moge powiedziec bylo do przewidzenia ze tez jej niema... masakra... moze powiesz na jakiej podstawie tworzyleś je ?

https://www.punktseo.pl/darmowe-bonusy/ << rozdaje: kody do katalogów firm, kody rabatowe, szablony ZennoPoster ! |---| Moje strony: https://www.s90.pl/pozycjonowanie/ | https://www.seo-stat.pl - zapraszam.                                                                                                                                                                                          

seo-stat-logo.png

Baaardzo fatalnie kategorie stworzone - kto tworzy takie jak:

Biżuteria

Ekologia

Biuro

Elektronika

Elektrotechnika

Kwiaty

Podatki, ZUS

i wymienil bym 3/4 tych co są tam !!

A gdzie EDUKACJA, NAUKA,  ROZRYWAKA, ZDROWIE I URODA dodatkowo mnie zalamalo ze dosyc ze sa tak beznadziejnie kategorie potworzone to mysle upchne wiekszosc moich stron w kategori RÓŻNE/INNE ale co moge powiedziec bylo do przewidzenia ze tez jej niema... masakra... moze powiesz na jakiej podstawie tworzyleś je ?

95958[/snapback]

Odpowiadając na pierwszą część pytania - kto tworzy - Ja - i jak dobrze poszukasz to nie tylko ja.

Odpowiadając na drugą część kategorii "ROZRYWAKA" raczej nie będzie .. zaś inne w razie potrzeby mogę dołożyć .. przecież katalog to żywy twór .. nic statycznego .. chyba że uważasz inaczej - Twoje prawo.

Ktoś ma jeszcze jakieś życzenia ?

Ptaq'u .. jeszcze jedno .. dwa katalogi qlWeb na jednym IP to chyba nie do końca zdrowo ..

Ja mam. Przed chwilą się dodawałem: pierwszy wpis z anchorem wędkarstwo - OK. Drugi i trzeci z innymi anchorami w innych podkategoriach - wyrzuca ze strony, ale po sprawdzeniu wpisy są - z anchorem wędkarstwo. Niedoróbka. Możesz to poraw - drugi i trzeci wpis winien być taki jak nazwa kategorii.

Eksperyment Discover.pl

Ja mam. Przed chwilą się dodawałem: pierwszy wpis z anchorem wędkarstwo - OK. Drugi  i trzeci z innymi anchorami w innych podkategoriach - wyrzuca ze strony, ale po sprawdzeniu wpisy są - z anchorem wędkarstwo. Niedoróbka. Możesz to poraw - drugi i trzeci wpis winien być taki jak nazwa kategorii.

95978[/snapback]

Szukam...

.. Częściowo rozwiązane

Założeniem jest pobieranie danych z "meta" - przy wyłączeniu unikalności na url - możłiwe są takie wpisy o jakich wcześniej wspomniałeś. Ale to powoduję ograniczenie kontroli wpisów ..

Na razie pozistaje tradycyjnie - a jutro pomyślę nad rowiązaniem które da możliwość różnicowania anchoró i jednocześnie zapewni powiązania których potrzebuje do kontroli.

Podział na kategorie w katalogu nie ma ani ładu, ani składu :/ ...biedna Ania.

Polecam katalog SeoPark.pl, katalog AK47 (5 lata w sieci) ...oraz Wirtualne-miasta.eu
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem

A co to ma wspólnego z moimi katalogami? Często dodaję strony w róznych róznistych katalogach, i lubie jeśli katalog ma dobry podział... u Ciebie jest lekki bałagan, masz za dużo kategori nadzrzędnych np. kategoria Msnbetter thangoogle, mało, że konkurs już się skończył.. to na dodatek jest to kategoria główna, więc pytanie jakie tam mają być podkategorie? Widzisz tam chociaż jedną? I tak jest z wieloma kategoriami w Twoim katalogu. Narazie tego nie doceniasz bo masz mało wpisów, ale po miesiącu z katalog zrobi się wysypisko, i kilku ludzi nie nadąży pilnować tam porządku. No chyba, że takie jest zamierzenie katalogu?

Polecam katalog SeoPark.pl, katalog AK47 (5 lata w sieci) ...oraz Wirtualne-miasta.eu
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności