Skocz do zawartości

Telefon stacjonarny + fax, którego usługodawcę polecacie?

G.Krawczyk

Rekomendowane odpowiedzi

Również się podepnę pod temat - bo sam mam virtualny fax. ale nie jestem zadowolony z jakości usług. Co chwilę mam awarie - problemy z przesłaniem do mnie faxu, wysłaniem własnych... a to się ciągnie dniami nawet :/

Dlatego byłbym wdzięczny za SPRAWDZONE oferty ;)

https://www.punktseo.pl/darmowe-bonusy/ << rozdaje: kody do katalogów firm, kody rabatowe, szablony ZennoPoster ! |---| Moje strony: https://www.s90.pl/pozycjonowanie/ | https://www.seo-stat.pl - zapraszam.                                                                                                                                                                                          

seo-stat-logo.png

Jak mnie ze 3 lata temu wpieniła TP (po raz kolejny zresztą), z racji tego, że trochę nerwus jestem - wyrwałem gniazdko i kabel ze ściany.

Kupiłem dobry router z wbudowaną obsługą VOIP, podpiąłem do niego zwykłe stacjonarne urządzenia. Założyłem sobie konto u providera VOIP i wziąłem stacjonarne numery (jednorazowa opłata 5 zł/szt). Mam w nosie abonamenty (oszczędność kilkuset złotych rocznie), wszystkie TP i Netie razem wzięte. Do tradycyjnych operatorów raczej nie wrócę.

Jedyny minus - nie da się korzystając z tego rozwiązania (przynajmniej na razie) wydzwonić na infolinie 0-800, 0-801 - jest jakaś blokada.

Mogę polecić również "stacjonarnie-przenośny" telefon w Erze. Masz stacjonarny numer, bezprzewodowy telefon. Baza działa w promieniu 500 m od miejsca aktywacji, słuchawka zdaje się około 200m od bazy. Czyli możesz biegać naokoło firmy ze stacjonarnym telefonem w kieszeni ;) Minimalny abonament coś koło 30 PLN na miesiąc

Wiązanie krawatów, tańce murzyńskie, wizytówki, reklamy i inne akrobacje.

Dobre strony, unikalny opis? Moderowany katalog stron i Katalog stron www - pisz po darmowe kody. Sklepy internetowe, handel: katalog askway.biz.

Mogę polecić również "stacjonarnie-przenośny" telefon w Erze.

W Erze polecałem sam telefon. Choć jak brałem tę usługę prawie 2 lata temu, to pracownik wspominał coś, że mają zamiar z czasem na takiej samej zasadzie uruchamiać możliwość odpalenia faksu. Nie wiem, czy to zrobili - bo mnie to już nie interesowało. Najlepiej zadzwonić i dopytać.

Wiązanie krawatów, tańce murzyńskie, wizytówki, reklamy i inne akrobacje.

Dobre strony, unikalny opis? Moderowany katalog stron i Katalog stron www - pisz po darmowe kody. Sklepy internetowe, handel: katalog askway.biz.

A po cóż Ci telefon stacjonarny? To przeżytek jest.

Faks mam z tlena, teraz się z kimś połączyli, ale działa od lat niezawodnie za kilkadziesiąt zł/6 miesięcy.

Pozdrawiam,

Mariusz

Strona https://sklep-promar24.pl to sklep internetowy sprzedający dobre polskie zlewozmywaki.

Od 3 lat używam tlenofon. Parę miesięcy temu firma została przejęta przez FreecoNet i mogę powiedzieć że jakoś usług jest jeszcze lepsza.

Używam głównie telefonu z wykorzystaniem sprzętowej bramki VoIP i wirtualnego faksu - wysyłanie przez www przez wypełnienie formularza i dołączenie pliku. Odbiór - mail z załącznikiem.

Trudno się czemuś przyczepić, fajny panel do obsługi z wieloma funkcjami i statystykami.

"Tylko prawdziwy mistrz nie obnosi się ze swoim urzeczywistnieniem"

Eleganckie i seksowne buty Pleaser. Ponad tysiąc modeli obuwia na wysokim obcasie i platformie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności