Skocz do zawartości

pozycjoniery, a spam...

Gość CEREBRU

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 46
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
A kolega widze niedocenia pożytku z faktu, że ktoś może kogoś wyręczyć w zgłaszaniu spamu i może być w tym naprawdę dobry.

Rzeczywiście przyznaję się do błędu niedoceniając tej nowej usługi na polskim rynku internetowym w dodatku darmowej (mam nadzieję)

...

Rzeczywiście przyznaję się do błędu niedoceniając tej nowej usługi na polskim rynku internetowym w dodatku darmowej (mam nadzieję)

Nic się nie stało.

Tylko tak się trochę zastanawiam...

Dlaczego SuperSpamerem ma być akurta cerebru... :?:

Wszak profity z działalności są oczywiste.

Myśle cerebru, że powinieneś nam uargumentować swoją kandydaturę, dlaczego to akurat to masz być Ty?

Przecież, równie dobrze mogę to być ja, lub ktoś inny z forum. ;)

Live Free or Die

W związku z przychylnością moderatorów w ww temacie ząłożyłem wątek https://www.forum.optymalizacja.com/sutra9635.html gdzie cerebru rozumiem że będzie sprawdzał jaką ktoś dodał prośbę o spam report, a reszta będzie takie prośby zgłaszała. Cerberu zostanie umieszczony w grupie SuperSpamer

Mam tylko prośbę, zgłaszając linki prosze do ograniczenia się do podania tych kliku informacji jak w ogłoszeniu, nie interesują nas antagonizmy ani nic innego. Proszę Krótko i zwięźle.

Dzięki Cerberu za inicjatywę

Canon sony aparaty cyfrowe, kamery cyfrowe - promocja. Atrakcyjny system ratalny. Katalog stron www

Myśle cerebru, że powinieneś nam uargumentować swoją kandydaturę, dlaczego to akurat to masz być Ty?

Ja wiedzialem, ze tak bedzie. Kurcze typowo Polskie - jeden ma lepiej to zamiast inny sie zglosic jako 2 kandydat to zaczyna dzialac tak aby uwalic tego co ma lepiej.

Pchel wstydz sie!!

CEREBRU

Musze Ci powiedziec, ze bardzo mi sie podoba Twoje podejscie do tej sprawy.

Ranga specjalna juz jest stworzona. Jak w przyszlosci chcialbys miec w swoim gronie jeszcze kogos to pisz do mnie na PW, ale ktos taki musialby byc tak samo sumienny jak Ty.

Dzieki :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności