Skocz do zawartości

PodobneStrony.pl

ARES

Rekomendowane odpowiedzi

Zapraszam do oceny projektu PodobneStrony.pl, który uruchomiłem niespełna miesiąc temu.

Na stronie znajdziecie alternatywy dla wielu popularnych witryn. Można zgłaszać również swoje propozycje.

Autorski skrypt i grafika (logo idzie do wymiany).

podobne_firmy_468x60.jpg

grajek, skoro są użytkownicy to ja widzę sens :-) Wszystkie zgłoszenia są moderowane, także nie będzie tutaj śmietnika.

bold, można tak powiedzieć, chociaż nie sądzę by jakikolwiek użytkownik Twoich stron, zgłaszał je sam z dobrej woli do katalogów :)

podobne_firmy_468x60.jpg

Też nie do końca rozumiem ideę tego serwisu. W przypadku chęci znalezienia podobnych stron wpisuję w Wujka Google odpowiednią frazę i Ciocia szukajka pokazuje mi wyniki.

Być może w trackie zmian i coraz większej ilości wpisów będzie lepiej jednakże...na chwilę obecną (dla mnie) niepotrzebne ;-)

Co do wyglądu - wszystko ładnie, schludnie i czytelnie. Czyli tak jak powinno być:)

• 1 miesiąc temu...

Liso, jak wpiszesz w google odpowiednią frazę zapewne pojawi się w wynikach podobnestrony.pl (np. podobne strony do groupon.pl) ;-)

Stron jest coraz więcej, także projekcik będzie coraz bardziej pomocny.

PS. dodałem jeszcze podstronę "O projekcie".

podobne_firmy_468x60.jpg

• 1 rok później...

Witajcie, ponownie proszę Was o opinie na temat strony. Właśnie została zmieniona grafika. Dodany został również dział poszukiwane i liczba osób online.

Dla porównania możecie zobaczyć https://sitesimilar.to, tak wyglądała wcześniej strona.

podobne_firmy_468x60.jpg

Po zmianach wygląda to tak:

Grafika 9/10

Pomysł 9/10

Logo 9/10

Nie ma się do czego przyczepić...

CPM Leader - Najlepsze Reklamy CPM w internecie...

AdFreestyle - Najlepsze Reklamy CPC w internecie...

CPM Fun - Najlepiej płatne Reklamy CPM w internecie...

Po zmianach zdecydowanie lepiej ;) A projekt całkiem ciekawy ;) powodzenia życzę !

PS. Nie wiem tylko czy chomik to to samo co dropbox ;D Chomik to raczej wymiana pirackich treści natomiast dropbox to raczej wirtualny dysk działający na różnych urządzeniach ;D

Ciekawy przewodnik po Polsce - 1001miejsc.pl

Dzięki za opinie :)

Tomku, z pewnością chomik różni się o dropboxa, ten drugi jest znacznie bardziej rozbudowany ;) Jednak obie usługi oferują podobną możliwość, czyli hosting plików. Na chomikuj nie musisz swoich plików udostępniać innym :) Niestety użytkownicy korzystają z chomika tak, a nie inaczej ;)

podobne_firmy_468x60.jpg

Nowa grafa zdecydowanie na plus. Jest minimalistyczna i przejrzysta.

Sam pomysł też nie najgorszy, to że sami nie potrzebujemy takiej strony, to nie znaczy, że inni z niej nie skorzystają;]

strony www gdynia - profesjonalne strony www, sklepy internetowe, identyfikacja wizualna

Blog webmastera - mój blog o Internecie, projektowaniu stron, gadżetach itp.

Blog i portfolio grafika - tutoriale, inspiracje itp.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności