Skocz do zawartości

Sprzątanie wnętrz

Wujo

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, chciałbym uzyskać kilka opinii nt strony mojego znajomego:

Sprzątanie Łódź

Firma zajmuje się sprzątaniem wszelakich biur, magazynów, prywatnych mieszkań itd na terenie Łodzi i okolic.

Strona nie jest jeszcze zaindeksowana, oczywiście to kwestia czasu :piwo:

Pozdrawiam

Jak dla mnie jest kilka rzeczy do poprawy.

- kodowanie cp1250? w dzisiejszych czasach ?

- błędy w walidatorze (przy tak prostej stronie do ogarnięcia w chwilkę)

- strona raz odpowiada, raz przekroczono czas oczekiwania

- przy wypełnieniu formularza (a pozostawieniu któregoś z pól) wracamy do głównej - ale niestety to co wpisane było przed walidacją znika

Graficznie nawiązuje do tematyki :) - schludnie i czysto aczkolwiek jak dla mnie minimalistycznie

Pozdrawiam

Jak wybrać szkołę jazdy, jak zdać prawo jazdy w Bydgoszczy, zostać instruktorem ? Zajrzyj na stronę elki.bydgoszcz.pl

Budujesz dom? Potrzebujesz rynny lub parapety? Producent z Szubina koło Bydgoszczy zaprasza.

Wszystko wygląda na moje oko bardzo schludnie, co dobrze świadczy o firmie :) Nie ma zbędnych fajerwerków, wszystko jest czytelne - a to się właśnie ceni.

Pozdrawiam, Paweł Ryszka. Potrzebujesz copywritera? Pisz na kontakt [at] dobreteksty.pl!

Gry komputerowe - najlepsze w sieci! SEO dla początkujących - wejdź! 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności