Skocz do zawartości

Lupki nadchodzą

Lenny_

Rekomendowane odpowiedzi

Do czego mają niby służyć te lupki to nie wiem. Moim zdanie zupełnie nie przemyślane. Brak podziału na strony w wynikach (tak jak w wyszukiwarce grafik) wydaje mi się bardziej przydatne.

Kalkulator akcyzy akcyzowy.pl. Sprawdź ile idzie przelew: ileidzieprzelew.pl

Akcesoria GSM dla smartfona i tabletu telu.pl

Wystarczy porównać wyniki po np. tekstach piosenek - od razu widzisz, czy w miejscu jest to, czego szukasz, czy milion reklam i omijasz. Moim zdaniem zmiana jak najbardziej na plus.

Minus: pewnie będą też robić w drugą stronę - podróbki znanych witryn wyglądające na miniaturkach tak samo.

wiercenie

...

dodatkowo, jak na pewno zauważyliście oznacza fragment strony( i pokazuje pewien fragment ) gdzie szukany tekst występuje, wiadomo że to nie da 100 % skuteczności, ale na stronach gdzie jest od cholery treści a szukamy jednej linijki....nie najgorzej.

Po co klikać i szukać na stronach, skoro mogę szukać nie "wychodząc" z Google ??

Źle Ci użytkowniku ?? :-P

....niebawem Google wyjdzie za Ciebie z psem, pozmywa i ... etc.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności