Skocz do zawartości

Old PC Games ...obudź w Sobie gracza!

OPCG.net

Rekomendowane odpowiedzi

Aaa... krzaczki :D.

Kolega mi mówił, że ma to samo, pewnie też ma Operę. Nie wiem, czemu na niej krzaczki wyskakują.

Spróbuj kliknąć na link download prawym i zapisz element docelowy jako, jak zassa Ci plik w html lub w innym dziwnym formacie, zmien jego rozszerzenie na .rar - powinno działać, miałem takie przypadki.

Lub zasysaj jakimś dopalaczem - FlashGet, Free Download Manager(polecam!).

Forum o siostrach Radwańskich RADWANSKIE.net: Agnieszka Radwańska, Urszula Radwańska - czyli siostry Radwańskie. Po kontuzji powraca Ula Radwańska.

Gry na OPCG.net to stare gry abandonware, do pobrania za darmo.

• 2 tygodnie później...

Dla mnie zawsze w każdej stronie najbardziej się liczy treść, niestety ale wg. jak na strone o grach klasycznych, to tutaj nie ma prawie NIC (mało gier, artykułów):)! To nie jest nic osobistego poprostu myśle że możecie nie utrzymać użytkowników i nie sprostać dużej konkurencji!

Żeby tak mi się chciało jak mi się nie chce.

Za mało treści... Postaram się pododawać więcej gier.

Forum o siostrach Radwańskich RADWANSKIE.net: Agnieszka Radwańska, Urszula Radwańska - czyli siostry Radwańskie. Po kontuzji powraca Ula Radwańska.

Gry na OPCG.net to stare gry abandonware, do pobrania za darmo.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności