Skocz do zawartości

limit na komentarze

dominator1

Rekomendowane odpowiedzi

Witam , ostatnio znalazlem pewną stronke na której jest limit na komentarze konkretnie trzy, chyba na godzine... I bardzo mnie to ciekawi w jaki sposób jest to zrobione. Bo po wejsciu przez proxy mozna napisac dodatkowo 3 komentarze ale po ponownym wejściu tez przez proxy sposób ten nie dziala. Usuwanie cisteczek i logowanie sie jako inny użytkownik nic niedaje. Ciekawi mnie jak koleś to zrobił bo jest to naserio najskuteczniejsza metoda jaka chyba widziałem.

• 2 tygodnie później...

Oczywiście ,ze jak ładujesz wykłe proste to Twoje prawdziwe IP jest widoczne dla Kaismeta

Poecam JohnDoFox + dobre proxy przetestowane np przez Charona na Anonimowość

JonDOFox blokuje javascript i cookies które przemycają Twój prawdziwy adres.

Inna sprawa ,że nawet jak załozysz publiczne proxy do JohnDOFox to i tak potrafią wpaść so spamu

-nawet jak nie spamujesz.

Prywatne Proxy radzą sobie z tym doskonale bo nawet przy ciasteczkach i javascripcie nie przemycają prawdziwych danych

Można też stosować VPN

Pozycjonowanie i Audyty stron : Largo.Pro

Blog: Zwiększaniu ruchu i Konwersji na stronie : RafalBorowiec.pl

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności