Skocz do zawartości

Ile się czeka na efekty BLASTA?

upa

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 69
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

płąci się za usługę i jej realizację. nie na efekty. proste.

poza tym blasta trzeba umieć wykorzystać i podtrzymać. a jak widze po pytaniach to stweirdzam, że kupić to jednno ale zrozumiec jak działa to już nei teges.

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

zgred dobry jasnowidz z Ciebie ;)

wiem za co się płaci, ale np. jeśli ktoś sprzedaje coś (bo są ku temu powody, zdobywanie linków i podwyższanie pozycji)

Więc jeśli Twoim zdaniem wydanie np. 3 x 100,000 pln np. na blasta i nie mieć z niego żadnych efektów to OK ;)) no to ja już się nie wypowiadam (ja się pytam głównie ile trzeba czekać na efekty, bo raczej jeśli kupuje się blasta to głównie PO TO BY POZYSKAĆ LEPSZE POZYCJE)

No chyba, że @zgred kupuje się go tylko po to by wydać na usługę.

EDIT: tyle na ten temat :) ja odpowiedź uzyskałem i moderator może śmiało zamykać wątek :)

Pozdrawiam i wszystkim dziękuję :)

płąci się za usługę i jej realizację. nie na efekty. proste.

To tego właśnie nawiązywał Panda - do jakości usługi. Chyba nie chcesz powiedzieć, że wszyscy oferujący blasty dają ten sam produkt.....

M

Pozycjonowanie lokalne, Wymiana linków tematycznych, Tematyczne artykuły sponsorowane.  >>>>> Informacje na stronie :  Tani hosting

kupuje u jednego - nie działa, to kupuje u drugiego. obaj zrealizowali mi usługę.

Pytanie : co jest miarą efektywności/jakości blasta ? Ewentualnei co MA być ?

pomijam fakt, że nikt (chyba) ze sprzedajacyh nie ma regulaminu.

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

W teorii może to być rozmiar bazy, ilość linków o danym PR w bazie - np:

PR1 - xxxx

PR2 - xxxx

...

PR7- xx

itp

tematyczność bazy ( można zbierać hreferem bazy pod dane keye ), posiadane modyfikacje, rozmiar pliku xas, szczególne rodzaje baz (np same linki .edu ;) ) - ktoś kto nie ma styczności z xrumerem raczej tego nie oceni i musi porównywać efektywność na podstawie pozycji.

Ciemna strona mocy!

ja nie mam Xrumera ale wiem co ma mi dać i jak to ocenić ;)

Ja jakiś czas temu zamówiłem kilka blastów u cenzura i byłem bardzo zadowolony, efekty były widoczne w zależności od strony, co mnie zainteresowało. Na jednej stronie już kilka dni od blasta był wyraźny skok pozycji na trzy zblastowane frazy, a na innej stronie z kolei po miesiącu.

blasty robione u tych co sie najwiecej na forum chwala uzywaniem xr ;) a efektu i tak nie ma... moze jak ktos ma swojego i swoja baze to dla siebie ma to sens.

ja tylko pisze, iz to nie jest tak ze kazdy wezmie po blasciku i jest pierwszy na opony.

to tak jak pisal lukas na blogu jak sie wbil na pozycjonowanie. wspomnial o blascie i "troche zaplecza". ile to jest to jego troche zaplecza? 350 domen? 500?

tak wiec, nie samym xr czlowiek zyje. to jest tylko narzedzie, umiejetnie uzyte moze pomoc, ale to nie to co kiedys.... tak samo jak scrapebox. kiedys mozna bylo niezle zaszalec, teraz jak jest 20 linkow na 10000 blogow to nie jest zle :)

Nauka angielskiego online - https://www.e-angielski.com

Blasty to, blasty tamto... Po co gdybac albo licytowac sie na niczym nie poparte argumenty?

Chcesz stwierdzic czy dziala to zamow u kogos i ocen.

Pomine juz fakt, ze rumer to odgrzewane kluchy z przed paru lat. Ostatnio zrobilo sie glosno i pare osob zweszylo szanse na latwa kase, ale juz niezbyt chetnie mowia o filtrach, banach i dawaniu konkurencji do reki broni w postaci powodu do spam raportow. Jak juz oceniac to obie strony medalu a nie tylko ta ktora pasuje tym ktorzy zarabiaja na niewiedzy swoich klientow. Myslicie, ze w Google pracuja sami idioci i algo nie potrafi wychwycic duzego przyrostu linkow z jednego typu stron? Chyba, ze ktos chce mi wmowic, ze ma tak zmodowanego xrumera, ze postuje po wszelkich CMSach, katalogach i czym popadnie. Owszem sa takie osoby... Ale ona nie bawia sie w blasty za pare groszy.

Nikt nie widzi w tym tej samej logiki jaka jest za wszystkimi super systemami jak zarobic milion w miesiac? JESLI COS NA PRAWDE DZIALA TO LEPIEJ TO UZYC DLA SIEBIE NIZ DEWALUOWAC MOC NARZEDZIA POPRZEZ SPRZEDAWANIE JAKO USLUGE ZA GROSZE KOMU POPADNIE. Gdyby blasty dzialaly takie cuda to blasterzy wymiatali by w SEO zamiast wymiatac w promocji blastow.

No i znowu zmiany ;] Bedzie sie dzialo... hehehe ;D

Blasty to, blasty tamto... Po co gdybac albo licytowac sie na niczym nie poparte argumenty?

Chcesz stwierdzic czy dziala to zamow u kogos i ocen.

Pomine juz fakt, ze rumer to odgrzewane kluchy z przed paru lat. Ostatnio zrobilo sie glosno i pare osob zweszylo szanse na latwa kase, ale juz niezbyt chetnie mowia o filtrach, banach i dawaniu konkurencji do reki broni w postaci powodu do spam raportow. Jak juz oceniac to obie strony medalu a nie tylko ta ktora pasuje tym ktorzy zarabiaja na niewiedzy swoich klientow. Myslicie, ze w Google pracuja sami idioci i algo nie potrafi wychwycic duzego przyrostu linkow z jednego typu stron? Chyba, ze ktos chce mi wmowic, ze ma tak zmodowanego xrumera, ze postuje po wszelkich CMSach, katalogach i czym popadnie. Owszem sa takie osoby... Ale ona nie bawia sie w blasty za pare groszy.

Nikt nie widzi w tym tej samej logiki jaka jest za wszystkimi super systemami jak zarobic milion w miesiac? JESLI COS NA PRAWDE DZIALA TO LEPIEJ TO UZYC DLA SIEBIE NIZ DEWALUOWAC MOC NARZEDZIA POPRZEZ SPRZEDAWANIE JAKO USLUGE ZA GROSZE KOMU POPADNIE. Gdyby blasty dzialaly takie cuda to blasterzy wymiatali by w SEO zamiast wymiatac w promocji blastow.

:):(:brawa:

samo sedno sprawy!:D!.

Pozdrawiam.

Xrumer to stary kotlet i jego skuteczność spada na łeb na szyję. Kiedyś można było nim powalczyć o pozycje i nikt nie sprzedawał blastów. Teraz już tak nie jest. Jestem ciekaw co zrobią ludzie kupujacy blasty jak G się obudzi i ponakłada filtry na blastowane strony. Znów będzie płacz i zgrzytanie zębami.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności