Skocz do zawartości

Dlaczego nie ujawniacie zaplecza?

vladimirec

Rekomendowane odpowiedzi

No tak, wypowiedzi kierowane są pod kątem autora wątku - który sam przyznaje, że jest jak na razie bez większego doświadczenia. W tym wypadku nie sądzę, aby dało się zbudować mocne zaplecze i tego zdania będę się trzymał :D

Nie ma to jak skuteczna pozycjonowanie od  mediapremium.pl ?

• Odpowiedzi 42
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Ja osobiście nigdy nie pokazuje zaplecza z trzech powodów:

1 Są tam unikalne teksty, które bym bardzo nie chciał aby były powielane. Tworzę głównie wartościowe zaplecze.

2 Zaplecze różnie się dopala, rotacyjnymi i stałymi swl, katalogami, niedługo przetestuje blasty xr. Strona zapleczowa wartościowa ma mieć bardzo dużą moc i nie są ważne linki prowadzące do niej. Najważniejsze aby link umieszczony na niej był bardzo mocny dla docelowej strony.

3 Czas jaki poświęciłem na tą zapleczówkę jest zbyt duży i spamraport by mógł mi zniszczyć wiele godzin pracy.

Według mnie streściłem cały ten wątek, dlaczego "NIE" pokazuje się zaplecza :D

Witam, w ostatnich dniach i tygodniach nie logowałem się na konto i nie sprawdzałem co słychać na forum. Okazało się że ktoś się włamał mi na konto i oferował licencje seokatalogów itp. To nie ja oferuję i ktoś próbuję wyłudzić pieniądze od was.

Czyli jednak można, ale nie koniecznie każdy da radę, a to róznica ;)

o to to to :D

Przepraszam, ale nie dyskutuję z frustratami, którzy sami nie rozumieją czego piszą.

nie przepraszaj - posłuchaj: w kilku punktach się mnie czepnąłeś, nie podałeś żadnych argumentów, wyzywasz od braku doświadczenia i frustratów, w moje usta wkładasz słowa, których nie powiedziałem/napisałem. na postawione pytania nie odpowiadasz, rzucasz "uczone" tezy na lewo i prawo...

mimo, że kilka osób z tego foruma, które śmiało można nazwać doświadczonymi ekspertami zwraca Ci uwagę, że nie masz racji - dalej brniesz, w dodatku czepiając się innych (mnie). odpuść sobie... te osobiste przytyki. a jeśli Cię na to stać to przyznaj, że się myliłeś.

dla mnie eot.

Nie czytasz, ze zrozumieniem, to jest problemem. Podkreślałem, że wypowiedzi dotyczą sytuacji autora wątku. Nikt nie zwrócił mi uwagi, nikogo się nie czepiam, bo szkoda mi na to energii :D Nie będę się odnosił do Twojej wypowiedzi, bo nie mają związku z tematem. Jak masz do mnie jakiś problem to zapraszam na PW.

Nie ma to jak skuteczna pozycjonowanie od  mediapremium.pl ?

Tak czy inaczej, zazwyczaj i tak można przecież obejrzeć bez problemu czyjeś zaplecze. Większość osób nie blokuje bota yahoo, a nawet jeśli, to bardzo często wartościowe zaplecze jest dość wysoko w googlach na różne frazy...

Potrzebujesz nietypowy pendrive? Tylko teraz pendrive 8GB od Bone w tak dobrej cenie. Zapraszamy.

Kosmetyka aut - auto detailing Łódź

• 1 miesiąc temu...

to nie był O/T, zawsze możesz włączyć ignor w moim profilu.Polecam, świetnie działa

Dziesiątki osób wypowiadają się na temat czemu nie ujawniacie zaplecza? Czy to pytanie nie jest banalne? czy można odpowiedzieć coś sensownego oprócz tego ze zaplecze nie od tego aby ich pokazywać? co można jeszcze powiedzieć na ten temat?

chcecie aby na PIO byli tylko wartościowe tematy, ten to bardzo wartościowy? zwróciłem na to uwagę u już OF/T, jestem dyskryminowany :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności