Skocz do zawartości

Energy drinki? Co o tym myślicie?

youngdee

Rekomendowane odpowiedzi

Ja piję codziennie puszkę, czasem więcej od kilku lat, zazwyczaj tigera. Cena i reklama robią swoje, poza tym mają szeroką gamę smaków co jest rzadkością, większość tych napojów ma swój "tradycyjny" smak bardziej lub mniej zbliżony do rebulla bo to chyba on był pierwszy. Tiger ma pomarańcze, limonkę i zdaje się porzeczkę ;)

Wątpię, że to jakoś mega negatywnie wpływa na zdrowie, przynajmniej ja czuję się dobrze. Zdarza mi się szczególnie podczas sesji wypijać tego hektolitry i również nie odczułem żadnych negatywnych skutków naużywania.

Minusem na pewno jest to, że energetyki działają krócej, a gdy skończą działać, zmęczenie jest zdecydowanie dwa razy większe.

Agencja SEO z Katowic Intoseo - Pozycjonowanie Katowice
Wynajem myjek przemysłowych i warsztatowych - www.myjki360.pl

Dywaniki samochodowe https://topdywaniki.pl/

• Odpowiedzi 37
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Energetyki pije tylko wtedy gdy dopada mnie kryzys senności w godzinach popołudniowych 16-18. Szkoda mi czasu na drzemki. Taki tiger z biedronki czyni cuda ze względu na kofeinę .

Kolejne cuda to wypijanie 1 litra po dłuższej abstynencji, na czczo i po wysiłku fizycznym. Działa niemal podobnie jak efedryna i w pewnym ułamku jak amfetamina.

Chcę wiedzieć, powiedz proszę ;)

Jeszcze bardziej ciekawski jestem :)

Powiedziałeś A powiedz B ;)

Opisać to ja kilka słów mogę, ale pod warunkiem, że "Zły Mod" skrobnie słowo, że się nie wścieknie ;) Nie chcę, żeby cały wątek wylądował w koszu ze względu na zapewne wynikający z tego lekki off top.

Wiązanie krawatów, tańce murzyńskie, wizytówki, reklamy i inne akrobacje.

Dobre strony, unikalny opis? Moderowany katalog stron i Katalog stron www - pisz po darmowe kody. Sklepy internetowe, handel: katalog askway.biz.

...

Są różne energetyki, znajomi produkują butelki do energydrinków co w tesco są sprzedawane. Kiedyś jakaś tam nowa nazwa, nowy smak wyszedł i znajomy niósł kilka butelek przez tą swoją halę ( na podłodze mają takie betonowe płytki/kafelki - mega brudne - nie da się ich doczyścić) i upadła mu jedna butelka - napój wylał się na te kafelki, jakie wielkie było jego zdziwienie jak potarł nogą ten napój o kafelki i się w momencie wyczyściły :D;):) ( także wyobraźcie sobie co w żołądku się dzieje :-) )

....

Co do żołądka to bym się aż tak mocno nie przejmował - pod warunkiem, że pije się to to okazjonalnie - wszak można się przyzwyczaić i do sporych porcji kawy i kofeina inaczej oddziałuje na organizm.

A co do znajomego z "czystą podłogą" to pogratulować - ciekawe czy wcześniej też ktoś próbował czyścić ją na mokro z dodatkiem detergentów :)

Działa niemal podobnie jak efedryna i w pewnym ułamku jak amfetamina.

Jak lubisz takie stany to polecam puszkę lub dwie jakiegoś tigera czy rebulla + tussipect ew. acatar, co najmniej 10 tabletek.

Efekt autentycznie jak po amfetaminie :D

Agencja SEO z Katowic Intoseo - Pozycjonowanie Katowice
Wynajem myjek przemysłowych i warsztatowych - www.myjki360.pl

Dywaniki samochodowe https://topdywaniki.pl/

... ( także wyobraźcie sobie co w żołądku się dzieje :-) )...

Pozdrawiam

Czyści nas rzołądek to chyba dobrze no nie?:) będzie porządeczek:D

Tam...amfetamina. skuteczniejsza jest ponoć gałka muszkatałowa :):D

Ja chce odpowiedzi jak to wygląda w zakładach "produkcyjnych"! :P Admin się nie obrazi...

Nie najlepsza to jest guarana czy coś tam "dźgi od natury":D

Ale mfa niezłe kto kliknął mu w reklamę google?:D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności