Skocz do zawartości

Zmiana registrara domen .pl a top google

vladimirec

Rekomendowane odpowiedzi

Pytanie:Czy da się powiedzieć cokolwiek jednoznacznego AD 2010 na temat zmian rejestranta domeny .pl a jej pozycją w top google?

Chodzi mi o domeny z PR, wysokie w wynikach a także o łyse domenki, bez wypracowanej pozycji.

Nie planuję żadnych efektów, chciałbym zwykłą zmianę, która z mojego punktu widzenia najlepiej jakby miała zero wpływu na wzrost/spadek.

Ew. jakie są sytuacje, w których zmiana może mieć wpływ? Czytałem już o wychodzeniu z filtra googla.

Ojj nie jestem w stanie w stu procentach Ci na to odpowiedzieć, ale na logikę biorąc

to na pozycję w google ma wpływ tylko ilość backlinków, oraz sama treść. Jeśli te się

nie zmienią to według mnie nie powinno być żadnych zmian.

potwierdzam, wiele razy przenosiłem domeny i nie miałem żadnych problemów. Problemem może być tylko czas nieaktywności domeny,.bgyby wtedy google bot Ci na nią wlazł, ale jeśli by pozycja się zawahała to było by to raczej max kilkudniowe zawahanie.

Systemy bilingowe wody. System ERP Komadres. Firma informatyczna.

Kryptowatuty, rynki finansowe, wiadomości.  Kryptowaluty za darmo - Poradniki.

Zioła. Ziołolecznictwo. Asept czy Octenisept, który wybrać do dezynfekcji ran?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności