Skocz do zawartości

Wiele domen pod jeden serwis.

malacz123

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, mam mały problem:) Prowadziłem sobie spokojnie portal wow-center.pl wszystko było ok do pewnego dnia gdy pewien sk*****l założył sobie stronę o tej samej tematyce pod domeną wowcenter.pl ja oczywiście nagle straciłem użytkowników.. nie mam co się sądzić bo nie jestem firmą..

Portal chcę nadal prowadzić ale naturalnie muszę zmienić nazwę domeny... :

Czy można podpiąć 2 domeny pod jeden portal tak żeby 2 naraz zyskiwały na pozycji w google i pr?

Chciał bym żeby wow-center zostało i nie traciło na pozycji ale jednoczenie podłączyć nowy adres który by zyskiwał na pozycji.

Przepraszam za słownictwo ale inaczej nie umiem.

zakładając domenę z myślnikiem trzeba liczyć się z tym że zostaje jeszcze domena bez myślnika (o ile jest wolna), więc nie ma się co denerwować bo to twoja wina że nie zarejestrowałeś dwóch domen....

Pomogę w rejestracji/obsłudze BinLayer - najlepszej reklamie płacącej za wyświetlenia! gg:32490380

Witam, mam mały problem:) Prowadziłem sobie spokojnie portal wow-center.pl wszystko było ok do pewnego dnia gdy pewien sk*****l założył sobie stronę o tej samej tematyce pod domeną wowcenter.pl ja oczywiście nagle straciłem użytkowników.. nie mam co się sądzić bo nie jestem firmą..

Portal chcę nadal prowadzić ale naturalnie muszę zmienić nazwę domeny... :

Czy można podpiąć 2 domeny pod jeden portal tak żeby 2 naraz zyskiwały na pozycji w google i pr?

Chciał bym żeby wow-center zostało i nie traciło na pozycji ale jednoczenie podłączyć nowy adres który by zyskiwał na pozycji.

Przepraszam za słownictwo ale inaczej nie umiem.

Bez probelmu możesz zakupić nawet i 3 domeny i podpiąć dns pod swój serwis dając 301 :)

W wolnej chwili lubię grać z kumplami od 4 lat w Metin2 wojownikiem mentalem,

Pogrywam także na serwer metin2 który pozwala się odstresować od ciężkiej pracy.

Czasami coś oglądam, uzywająć programu p2p, eMule taki osiołek :) tylko wymaga listy server.met

Nie przejmuj się, tylko działaj - linkuj pod 'wow', world of warcraft', 'cataclysm', 'klasy wow' i miliony innych fraz. Ruch będzie się zwiększał. Pomyśl też o zmianie szaty graficznej, bo ten konkurencyjny serwis prezentuje się IMO lepiej, co może zatrzymywać przy nim użytkowników.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności