Skocz do zawartości

Kupa smiechu z Kaczora

gizmoo3

Rekomendowane odpowiedzi

Joe jak zwykle nie zawodzi: www.joemonster.org/download.php?d_op=getit&lid=2021

A jakby co, to macie zipka: rapidshare.de/files/7482177/reklama.zip.html

Oficjalna strona serii Football Manager ( FM 2005, FM 2006 ) - CM Revolution

Forza MLKS Woźniki Śląskie!

My tu gadu gadu o elekcie, a mi pierwsza dama kogos przypomina - oczywiscie z calym szacunkiem dla pierwszej damy... bardzo lubię Piszczałkę Latałkę:

https://www.forum.optymalizacja.com/index.php?s...ndpost&p=102721

rpnet

Mimo iż żarciki z Prezydenta, Jego wypowiedzi, nawet wyglądu, itp. są najwidoczniej w pewnych kręgach akceptowalne to już porównywanie wyglądu i urody Pierwszej Damy jest po prostu wyjątkowo chamskie. I świadczy o braku elementarnej kultury i jakiejkolwiek klasy autora i klakierów. Ale skoro nie da rady nic samemu wymyślić można chociaż powtarzać płytkie dowcipasy...

nie każdy kto ma pisaka jest Dostojewskim,

nie każdy kto ma siusiaka jest Casanovą

i nie każdy kto ma rumaka - pozycjonerem...

Mimo iż żarciki z Prezydenta, Jego wypowiedzi, nawet wyglądu, itp. są najwidoczniej w pewnych kręgach akceptowalne to już porównywanie wyglądu i urody Pierwszej Damy jest po prostu wyjątkowo chamskie. I świadczy o braku elementarnej kultury i jakiejkolwiek klasy autora i klakierów. Ale skoro nie da rady nic samemu wymyślić można chociaż powtarzać płytkie dowcipasy...

102767[/snapback]

...z calym szacunkiem dla pierwszej damy

Hmm... to tak jakbym powiedzial

Ty #@*(^@)$* i @#$@)($ i $@#$@@$ i @#$@##@ ;)

i na koncu dodał 'bez obrazy'

Ciekawe jak byś to odebrał :(

https://www.punktseo.pl/darmowe-bonusy/ << rozdaje: kody do katalogów firm, kody rabatowe, szablony ZennoPoster ! |---| Moje strony: https://www.s90.pl/pozycjonowanie/ | https://www.seo-stat.pl - zapraszam.                                                                                                                                                                                          

seo-stat-logo.png

Hmm... to tak jakbym powiedzial

Ty #@*(^@)$* i @#$@)($ i $@#$@@$ i @#$@##@ ;)

i na koncu dodał 'bez obrazy'

Ciekawe jak byś to odebrał :(

102784[/snapback]

Tak uważasz?? Pewnie tak samo bym to odebrał jak prezydent elekt odebrał pozycjonowanie frazy "ptasia grypa" ...

Widzę wielkie poruszenie...

Takie skojarzenie i tyle. Osoby znane są narażone na tego typu (przyznaję głupie) incydenty.

Poza tym ja naprawdę do tej babeczki nic nie mam - mało tego, to uważam ją za miłą, fajną kobietkę, a to że moja (i nie tylko moja - okazuje się że wielu internautów miało podobne skojarzenia - a myslałem ze jestem pierwszy) wyobraźnia taki figiel mi spłatała - wyraziłem to.

Zawsze mogę usunąć posta i tyle.

102767[/snapback]

:)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności