Skocz do zawartości

Książki i podręczniki - jakie polecacie ?

yoshimitsu1

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

W temacie SEO jestem zupełnie świeży, tzn chciałbym pozycjonować swoje strony, ale zupełnie nie wiem jak się za to zabrać.

Przydałby mi się porządny przewodnik, poradnik, coś dla początkującego, co da mi podstawy, które przećwiczę na moich portalach.

Później będę potrzebował pozycje z bardziej zaawansowanych pożyczek.

Szukałem trochę w Internecie i znalazłem takie pozycje:

Marketing wirusowy w Internecie - Piotr R. Michalak, Damian Daszkiewicz, Anna Musz

Marketing internetowy w wyszukiwarkach - Tomasz Frontczak

Pozycjonowanie i optymalizacja stron WWW. Jak się to robi - Bartosz Danowski, Michał Makaruk

SEO. Biblia - Jerri L. Ledford

Pozycjonowanie w wyszukiwarkach internetowych - Shari Thurow

Polecacie coś z tego, czy macie jakieś inne propozycje ?

Rzeczywiście, wątków na temat książek było sporo na PiO. Generalnie w każdej pozycji znajdziesz coś wartego uwagi, każdą książkę warto przeczytać dla samego obycia z tematem - a wiedzę weryfikować w praktyce, bo to o czym pisze autor może być nieaktualne, ale daje czucie tematu - a to w SEO podstawa ;)

Nie ma to jak skuteczna pozycjonowanie od  mediapremium.pl ?

polecam pozycjonowanie i optymalizacja stron www - jak się to robi, wyd drugie. helion

Systemy bilingowe wody. System ERP Komadres. Firma informatyczna.

Kryptowatuty, rynki finansowe, wiadomości.  Kryptowaluty za darmo - Poradniki.

Zioła. Ziołolecznictwo. Asept czy Octenisept, który wybrać do dezynfekcji ran?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności