Skocz do zawartości

[site] Site znowu lawinowo wzrasta

Mion

Rekomendowane odpowiedzi

Oo jeny - przecież od pół roku site skakał - jednego dnia było 1000 innego 10k a jeszcze innego 100k itd. Teraz od kilku dni jest 100k, za tydzień będzie 100 i co z tego skoro ruch nie spada ? Wniosek jest oczywisty :D

Wahania ostatnio były znikome z dużymi trendami spadkowymi.

Ja wczoraj powróciłem pod 2 miliony ze 100tys do których spadałem przez ostatnie 3 miesiące. Jednak u mnie widać delikatną różnicę w ruchu.

Najlepsze seriale tv w sieci

• 3 tygodnie później...

Faktycznie coś się zmieniło, na jednej stronie miałem kilka tysięcy, teraz mam blisko 100 tys., na kolejnej z kilkunastu tys. grubo ponad 1 mln podstron, następna 12 tys -> 70 tys. Chociaż nie jest to zaplecze, więc dużego pożytku z tego mieć nie będę - po prostu fajnie, że google ładnie indeksuje. Przydałyby się jeszcze dobre pozycje dla tych podstron.

podobne_firmy_468x60.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności