Skocz do zawartości

zaplecze pod e-weblink

chezzy

Rekomendowane odpowiedzi

• 4 tygodnie później...

1. Bonusa nie ma za mały site na subdomenach :)

2. 1000 pkt na jedną domenę (domena ok. 3-4 zł, przedłużenie ok. 16 zł)

3. 1.000.000 mln pkt to 1000 domen i 16000 zł na przedłużenie domen jednorazowo, sporo :)

Polecam ----> Ogród na balkonie <----- polecam

Polecam ----> Katalog firm <---- Polecam

robisz mala strone z bonusem + 1000, dostajesz jakies 1300 pkt, 300 pkt z tego przeznaczasz na auto linkowanie pozostale 1000 do wykorzystania, powielasz schemat milion razy i masz milion punktow :)

dzieki bogu skonczylo sie i weblink daje WRESZCIE te gratisowe punkty tylko linkowanym stronom :)

Kontakt: email/gtalk:pawel@tykwinski.pl, gg:5154380, skype:clpik-

NAJLEPSZY tani hosting W SIECI! Jeszcze lepszy HOSTING SEO

428x60.gif

• 2 miesiące temu...
Tak jak poprzedni użytkownik pisze, najlepiej zrób paredziesiąt katalogów webmini + precle na WP (dobrze się indeksują, teksty dowolne z mieszarki czy czegoś).

Kupujesz domeny regionalne (3pln sztuka). Eweb liczy punkty [(GS+YS)/2]+BLY. Prosto policzyć ile punktów możesz zdobyć z 1 regionalki, mowa o 1 serwisie.

NP. 1 regionalka, GSite=1000, YSite=1300, BLY=500 -> [(1000+1300)/2]+500 daje 1650 + 1000 bonus za domene. Taki schemat x 10 masz 26k punktów plus później subdomeny (dla jednego konta możesz mieć 20 sub/domena), jak się przyłożysz to 50k będzie :) Różnicuj skrypty, nie idź na łatwiznę, modyfikuj co jakiś czas.

E: jak coś to na PW mogę podesłać 2-3 przykłady

Nie jestem z e-webem na bieżąco, ale przy tym przykładzie co podajesz, to o jakim bonusie 1000pkt mówisz?

Z tego co wiem, to się odnosi do stron PR>0 oraz dla małych stron z SITE 5-100...

Tak masz rację, mój błąd...

Wycinek z regulaminu za co eweb daje bonusy (mam nadzieję, że aktualne)

Bonusy w systemie przyznawane zostają za:

* domenę główną z PR > 0 (+1000 pkt.)

* PR > 0 (PR x 1000 pkt.)

* "małą stronę" dla domen głównych z site w Google od 5 do 100, do 100 site w Yahoo oraz BL >= 100 (+1000 pkt.)

* unikalne IP dla domeny (+40% punktów)

* staż domeny głównej (+30pkt. za każdy miesiąc, max. 1000pkt)

No i dla przykładu jak to może wyglądać.. na screenie staż coś mi nie pasuje, ale warto dodać że są to webminiacze (versja1) więc trochę stoją :)

eweb.JPG

Czy ta nowa wersja webmini generuje mniejsze obciążenie niż starsza?

Moje postawione dawno temu stare webmini z dobrą liczbą site, średnio podlinkowane i mająca już baaaaardzo sporą bazę - generują duże obciążenie na serwerze :(

• 5 miesięcy temu...
  • 2 miesiące temu...
  • 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności