Skocz do zawartości

Strona oparta na ramkach - sympatyczna dla google?

ert6

Rekomendowane odpowiedzi

Jak zrobić "miłe ramki", tak by google lubiło moją stronę pomimo obecności ramek? Ostatnio z wieloma osobami o tym rozmawiałem, ale nikt nie ma pojęcia jak wygląda sytuacja w tym temacie.

Wierzę jednak że na tym forum są osoby które znają odpowiedź. Będe bardzo wdzięczny za pomoc.

Zamiast ramek można pobierać kod strony źródłowej, obrabiać go i wyświetlać na stronie jako "swój". Wtedy google go ładnie zaindeksuje. Tyle, że wcześniej warto skontaktować się z właścicielem strony z której zamierzasz te treści pobierać - kwestia prawna.

Samych ramek google nie indeksuje, więc masz wybór - albo ramki i brak indeksacji, albo zaciągasz treść podanym przeze mnie sposobem i masz ją indeksowaną na swojej stronie. Coś za coś.

Jesteś bezczelny, nieuprzejmy i nie przepuszczasz kobiet w drzwiach? Zapraszam na ulubione24.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności