Skocz do zawartości

Doznałem szoku, mnóstwo przedruków moich artów,

Mus

Rekomendowane odpowiedzi

Jakoś tak z pół roku temu natrzaskałem kilkadziesiąt artykułów do serwisów z artykułami do przedruku. W zasadzie to po prostu powklejałem je z moich stron. I dzisiaj sobie wszedłem do artelis.pl a tam mnóstwo informacji o pobranych moich artach! Z różnych tych artykułów wziąłem próbki tekstu, wstawiłem w wyszukiwarce w cudzysłów i kliknąłem. No i rzeczywiście mnóstwo kopii w necie i muszę przyznać że większość nie usunęła linków.

I mam takie pytanie, czy te linki z takich kopii naprawdę coś dają? Czy jest sens gdzie się da to umieścić jakieś komentarze pod tymi kopiami aby zwiększyć unikalność? No w ch... linków mówię Wam, chyba z 50 albo ze 100 w sumie

Proste pytanie, po co pisałeś artykuły do przedruku?

Dla zabawy:)

Piszę się je po to, aby inni "reklamowali" Twoją stronę:)

Są zwolennicy i przeciwnicy, takiego rozwiązania.

Liczyłem może na kilka linków i nie zadawałem sobie pytania, na ile jest to skuteczna metoda. Widząc jednak że uzyskałem kilkadziesiąt lub więcej pytanie o skuteczność jest piekące...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności