Skocz do zawartości

[Współpraca] poszukuję wykonawcy strony internetowej

Isztar

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

planuję założyć stronę internetową dotyczącą tego, czym zajmuję się w ramach wolontariatu. Szukam wykonawcy strony internetowej, najlepiej również wolontarystycznie - nie posiadam funduszy na ten cel - sama tworzę treści. Zależy mi na tym, aby strona była czytelna, mam już wstępny plan układu podstron i całej reszty. Zależy mi na tym, aby osoba, która się zgłosi, była w stanie współpracować na bieżąco - dodawać podstrony, zmieniać układ, w grę wchodzą również późniejsze rozszerzenia tej strony bądź tworzenie bliźniaczej w nieco innej tematyce. Jest kilka aplikacji, na których również mi zależy, aby były obecne. Potrzebuję panelu admina, który pozwoli na dodawanie treści tekstowych oraz zdjęć, filmików, banerów itd. Szczegóły do omówienia, najlepiej na gg. Powtarzam, iż projekt działa na zasadzie wolontariatu, nie ma przynosić korzyści, tylko pomóc w szerzeniu określonej pomocy. Nie chcę cudów na stronie, tylko nie przeładowanej, czytelnej treści i wyglądu. Przy czym strona jest dość rozbudowana, wszystko do omówienia.

Zapraszam do kontaktu osoby chcące zrobić coś dobrego i mieć kolejny wpis w portfolio ;)

Pozdrawiam,

Isztar

gg: 15894479

mail: isztar.inanna@gmail.com

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności