Skocz do zawartości

Najlepsza dodawarka na dzień dzisiejszy

Michał90

Rekomendowane odpowiedzi

Sylwin i BlackSEO w dobrym tonie i takcie jest nie zachwalać swoich wątpliwej jakości produktów w tematach gdzie ktoś się pyta o opinie niezależnych osób - ale fakt wy się na tym nie znacie

Pozycjonowanie Stron Nie dla Leszczy ;)

• Odpowiedzi 61
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Kojotek_OX - proszę Cię, nie ośmieszaj się przed innymi nie mając pojęcia o branży jaką jest pozycjonowanie oraz o branży jaką jest programowanie (kodowanie), a już na pewno nie waż się poniżać porządnych obywateli takich jak ja i mój brat Sylwin :D

Dodawarka do SEOKatalogów OnLine! · Projekt Quernbiter już wkrótce...

Nowy interfejs, obsługa WordPress, ulepszony mechanizm dodawania... Już wkrótce!

Z chęcią poddałbym testowi skuteczność EsPress'a vs skuteczność Omniadd'a na bazie dowolnych precli udowadniając tym samym, który produkt jest lepszy. Potrzeba tylko bezstronnej osoby :D

Nowy interfejs, obsługa WordPress, ulepszony mechanizm dodawania... Już wkrótce!

Ludzie - uspokójcie się! Rozprawianie o wyższości jednych nad drugimi, drugich nad trzecimi na tym forum to kompletny bezsens. Jedyna weryfikacja to ilość użytkowników. Ale do chwalenia i kłócenia się macie swoje wątki.

vspak - tym tekstem o stopkach to trafiłeś jak suchym g..em w płot. Wszyscy tu mają stopki, włącznie z tobą. I zobacz jakąż ty reklamę uprawiasz :D

blackseo - zauważ, że - nim łaskawie sam swojego posta nie wrzuciłeś - to nikt nie wymienił twojego softu. Nie mówię, że jest zły, bo go nie znam. Ale być może o czymś to świadczy. No i jak zwykle gratuluję niezachwianego dobrego wyższego mniemania o sobie:)

A generalnie panom "zainteresowanym" proponuje przenieść się na inny wątek, bo Michał90 chciał usłyszeć opinię użytkowników.

Z chęcią poddałbym testowi skuteczność EsPress'a vs skuteczność Omniadd'a na bazie dowolnych precli udowadniając tym samym, który produkt jest lepszy. Potrzeba tylko bezstronnej osoby :D

prosze bardzo.

podam ci adres nowego precla, zalacze nawet wymieszany opis, nowa, niezaindeksowana domena i to samo zrobie z inna domena, ktora bedzie robiona dodawarka kojotka.

wszystko opisane na blogu i tutaj.

oba beda miec ta sama liczbe wpisow, zobaczymy ktora dodawarka wybije wyzej na jakies proste frazy i gdzie bedzie pokazywac wiecej stron w indeksie i bl.

nie znam ani kojotka ani ciebie, nic mnie z wami nie laczy, wiec pasuje ci?

Nauka angielskiego online - https://www.e-angielski.com

Źle mnie zrozumiałeś... Chodzi o test, gdzie EsPress jak i Omniadd miałyby dodać wpisy do dokładnie tej samej bazy np. 500 precli, po czym porównana zostałaby ilość linków do opublikowanych wpisów. Jeśli posiadasz Omniadd, nie mam nic przeciwko, byś Ty przeprowadził test.

Według mnie, jeżeli już chcemy oceniać jakość danej dodawarki, to powinna być ona mierzona w procentowej skuteczności/szybkości na danej bazie precli - najlepiej na jak największej. Ocenianie efektu według pozycji uzyskanych na dane frazy jest według mnie metodą niemiarodajną.

Ciemna strona mocy!

zakladam iz ty dodasz strone do swoich precli, kojotek (lub ja) dodam do precli z jego listy. bez katalogow zeby bylo fair.

mysle ze to dobry sposob na ocene ktora jest lepsza, bo bedzie widac ile zaindeksowalo precli, wiec bedzie jak na talerzu, gdzie jest lepsza baza.

a co do pozycji na proste frazy - dlaczego zlym pomyslem jest sprawdzenie tego? wiekszosc osob kupuje dodawarki z nadzieja na cud, czyli ze beda w top3 na frazy typu opony :D wiec od razu wiele sie wyjasni, po co dodawarki automatyczne w ogole istnieja ;)

mozna nawet sprawdzic szybkosc, nie ma problemu by szlo dodawanie przez proxy do ukonczenia calej bazy.

musisz tylko udostepnic swoj soft i baze lub sam wykonac test na podanej domenie i kojotek to samo. i spor raz na zawsze sie rozwiaze, a my bedziemy miec pierwsza seo afere do naszego nowego portalu ;)

Nauka angielskiego online - https://www.e-angielski.com

Wystarczy że będę pingował do usranej .... dowalę trochę linków do precelków a na sam koniec zrobię 301 na domenę katalogowaną i masz niezły wynik

Pozycjonowanie Stron Nie dla Leszczy ;)

pandha - zrób to dla świętego spokoju, bez żadnego "dopalania" spoza danego oprogramowania. Może to coś już wyjaśni, choć nadal twierdzę, że to i tak nigdy nie da odpowiedzi co jest lepsze, bo to jeden tylko z czynników, a ponadto takiej odpowiedzi nie ma. To tak jak np. z samochodami z tej samej lub zbliżonej klasy. Jeden jest szybszy, za to drugi trochę mu ustępuje ale za to wygodniejszy, albo bardziej bezpieczny itd. itd.

Natomiast szczęśliwy byłbym, gdyby nie padały sformułowania "wszechwiedzących", że ktoś to ignorant, albo geniusz nie podając jakichkolwiek argumentów merytorycznych. Nienawidzę tego, bo to głupota albo zarozumialstwo.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności