Skocz do zawartości

Ptasia grypa

nowy

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 283
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Do poprawczaka cię wsadzę.

Tajniak na forum ;)

107580[/snapback]

Postanowilem pisac z polskimi znakami i takie wyniki ;)

Oficjalna strona serii Football Manager ( FM 2005, FM 2006 ) - CM Revolution

Forza MLKS Woźniki Śląskie!

hehe i bardzo dobrze.

i tak nieźle, sprzedał tysiąc bo w stolicy życie pędzi szybko, ludzie pędzą, lecą i w ogóle interesy się kręcą.

gdyby to był student UJ, po 200 sztukach dałby sobie spokój, porzucił towar w jakiejś bramie i poszedł na piwo :)

https://dziekujemykacz.com/?

:hello: Warszawiacy do roboty ;))!

Już niebawem geje i lesbijki w całym kraju ze wstrętem porzucą swe seksualne perwersje i zajmą się mnożeniem beneficjentów "becikowego", nauczeni zdrowym, rodzinnym przykładem Parady Normalności.

La Palma tu żyję.

Strony www, ilustracja to robię.

Link Vault jest spoko.

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
  • 2 miesiące temu...

Kolega widzę jest zwolennikiem zkaczorowania całej Polski ? i tak dla informacji Kolegi jak kolega łapał równowage na nocniku to ja już "bawiłem się" na poważnie w doktora z koleżankami :blink:

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności