Skocz do zawartości

Ptasia grypa

nowy

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 283
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Fałszywiec, Dwulicowiec

Ekhm... Coś się nie podoba? :D

Jesteś na forum w znacznej (imho) mniejszości...

Zamiast siedzieć cały dzień na forum pograj sobie w fajne gry flash. Możesz też przejrzeć katalog stron (łączny PR=666 :P) i oczywiście dodać tam swój link.

Masz 13 lat? Kup sobie takie ściągi, będziesz dżezi! :-)

Sprzedam linki z PR5, www.php-fusion.pl - info na PW.

uzasadnienie? po prostu znam się troche na ludziach, a jak widziałem jego wyraz twarzy, zachowania, wypowiedzi... to zaraz nasunęły mi się te dwa słowa. I skoro może być ptasia grypa - kaczorkowa sprawa, za sprawą przedsiębiorców po których DT zdobywając władzę miał stanąć stronie, to dlaczego nie może być fałszywiec i dwulicowiec? Przynajmniej ma to odzwierciedlenie w rzeczywistości :D

PS. wypozycjonowana ptasia i tak daje rade :)

ZAPRASZAM >> PLAKOM - Telefony Komórkowe Sklep Internetowy <<

Wszystko na temat artysty takiego jak: Arash , Bob Sinclar .

Ale jesteście debilami. Ile wam SLD i PO płaci za te akcje?

Mam propozycję: zacznijcie pozycjonować optymalizacja.com pod hasłem "nieletni kretyni" lub pod "pedały"

Powodzenia w "optymalizacji"...

Nie powinniśmy komentować tego typu wypowiedzi gdyż będziemy się zniżać do poziomu tego kolesia.To są ludzie którzy głowowali na Samoobrone i LPR. :D

A ja dodam ciekawostkę. Miałem już na LinkVault kilka tysięcy linków Ptasia grypa. Pewnego dnia napisał admin LV bo ktoś podkablował, że linki godzą w prezydenta RP i kazał skasować.

:rolleyes:

do czego to już doszło

BD, dobrze zrobil. Moim zdaniem takie kampanie (jakos bombing sie to nazywa?) sa poprostu glupie, juz pomijajac fakt, ze chodzi o prezydenta Polski, wybranego w wolnych i demokratycznych wyborach przez wiekszosc Polakow.

Moim zdaniem takie pozycjonowanie jest to zadanie dla frustratow (ich kandydat nie zostal prezydentem) i ludzi, wyznajacych filozofie tumiwisizmu, ktorzy widza w tym dobra zabawe :P

Kibice pilki noznej juz sie powoli ucza kultury i zaczynaja rozumiec, ze lepiej dopingowac swoja druzyne, niz spiewac przyspiewki obrazajace przeciwnikow. Pozycjonujacym "ptasia grype" proponuje brac z nich przyklad :D

Co do Donalda T. i dwulicowosci, to nie bede sie wypowiada, ani tez wlaczal w taka kampanie. Choc mlody jestem, to zycie mnie juz nauczylo, ze do pracy lepiej spraw kibicowskich i polityki nie mieszac, ale oczywiscie nikomu nie bronie.

Wciaz podtrzymuje swoje zdanie, ze taka kampania wiecej popularnosci Lechowi Kaczynskiemu przyniesie, niz straty, ale to tylko moje zdanie :)

Pozdro dla wszystkich :)

mw.org.pl

zwoliludu.gif

Potrzebne ci są jakieś gadżety reklamowe, np. czapeczki lub t-shirty?

Prwie dwóletni katalog SEO, moderowany niemal codziennie.

Jeśli grasz w OGame zobacz na strone naszego sojuszu!

Jazeon bierzesz cała te sprawe pt. "ptasia grypa" za poważnie, natomiast jesli mamy mowic o dwulicowosci to nasi szanowni "co ukradli księżyc" jakoś dziwnie nabrali wody w usta albo wręcz przeinaczają czy też przekłamują fakt swoich wcześniejszych wypowiedzi dotyczących osoby skazanego wyrokiem prawomocnym przestępcy, a teraz kandydata na wicepremiera niejakiego pana L....

i to byłby koniec dyskusji, bo o faktach sie nie dyskutuje :D

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Jazeon bierzesz cała te sprawe pt. "ptasia grypa" za poważnie, natomiast jesli mamy mowic o dwulicowosci to nasi szanowni "co ukradli księżyc" jakoś dziwnie nabrali wody w usta albo wręcz przeinaczają czy też przekłamują fakt swoich wcześniejszych wypowiedzi dotyczących osoby skazanego wyrokiem prawomocnym przestępcy, a teraz kandydata na wicepremiera niejakiego pana L....

i to byłby koniec dyskusji, bo o faktach sie nie dyskutuje :D

Wskażę ci 100 Osób godnych szacunku skazanych prawomocnym wyrokiem sądu. A jeśli to ma być tylko zabawa to wymieniajcie się pokemonami lub grajcie w coś neutralnego - nazywanie kogoś kretynem lub szydzenie z wyborców Samoobrony, LPR, czy moherowych beretów to już nie jest zabawa. Ale nie o tym chciałam. Zawsze zastanawiała mnie skłonność do ustawiania się w kolejce do plucia, cecha szczególnie polska. Jazeon doskonale to ujął: "...to zadanie dla frustratow (ich kandydat nie zostal prezydentem)...". Wszelkie "akcje społeczne" kojarzą mi się z KaOwcem z "Rejsu" i dziwię się młodym osobom, które mogą śmiało pisać co im ślina na język przyniesie, że robią z siebie takich pajaców. Michał zapoczątkował akcją "kretyn" i można się z tym zgadzać lub nie - ale to wynikało z Jego poglądów i przekonań. A skoro jest Administratorem to ustawiła się kolejka ludzi gotowych wylizać Mu tyłek idąc za Jego przykładem i naśladując w każdym geście. I już nie chodzi o ich poglądy (zawsze zbieżne z wyborczą i innymi "krytycznymi" mediami), ale przynależność stadną - małpy zawsze hałasują w Grupie. Statystycznie większość społeczeństwa to idioci i nie chce być inaczej, zatem argument o większości na forum przeciwników Kaczyńskich jakoś nie jest powodem do dumy.

ps. Czy to forum przekształciło się w forum polityczne, nic nowego o seo/sem - wciąż tylko te same bzdury o polityce. Gdybym chciała poznać wasze poglądy polityczne przejrzałabym komentarze na onecie lub sięgnęła po wyborczą.

[edyta] Beerbant: Nie mam zamiaru kształtować swoich wypowiedzi pod kogoś (choćby nawet był tak wybitną jednostką jak Ty). Jeśli cię tak męczą, czy denerwują moje opinie to je sobie po prostu olej. Nie ma przymusu odpowiedzi.

koniec dyskusji, bo o faktach sie nie dyskutuje

Dalej masz kłopoty z czytaniem i logiczna analizą tekstu czytanego ?

Czepiasz się aby się czepić

A skoro jest Administratorem to ustawiła się kolejka ludzi gotowych wylizać Mu tyłek idąc za Jego przykładem i naśladując w każdym geście

a na dodatek obrażasz niektórych z nas.

Jak Ci coś nie pasuje to możesz to sformułowac w sposób nieobrażajacy nikogo, ale nie, musisz "dosrać" na całego (wystawiając sobie sama opinie). Masz jakieś ukryte kompleksy, że taka agresywna jesteś ? (pytanie retoryczne nie odpowiadaj).

P.S.

to

Gdybym chciała poznać wasze poglądy polityczne przejrzałabym komentarze na onecie lub sięgnęła po wyborczą.

też mogłabyś sobie darować z tą Twoją trafnościa spostrzeżeń.

///////////////////////////////////

OT i zamknąć

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Statystycznie większość społeczeństwa to idioci

To ciekawe zjawisko. Zazwyczaj ludzie, którzy takie rewelacje przedstawiają, sami siebie za idiotów nie uważają...

Statystycznie każdy z nas jest w większości idiotą. :D

Statystyka to finalny etap dopracowanego kłamstwa.

Nietzsche też coś o tym wiedział...

Dołącze sie do tego "ofa"

chodzi o prezydenta Polski, wybranego w wolnych i demokratycznych wyborach przez wiekszosc Polakow.
Polaków w polsce jest 39 milionow (bo wogole to z 55), na LK głosowało coś koło 8,5 miliona. O jakiej więc większości mówisz? A po drugie to LK już wiele razy udowodnił, że nie jest prezydentem Polski tylko prezydentem "Pisu dla Polski". Akcja ptasia grypa jest tylko wyrazem poczucia humoru internautów, a akcje władz (czyt. kaczynskich) przeciw humorystycznym formom wyrazu jest oznaką zakompleksienia, twardogłowości oraz małosci (mam tu na myśli np. wycenzurowanie z telewizji filmu z kaczyńskimi).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności