Skocz do zawartości

Ptasia grypa

nowy

Rekomendowane odpowiedzi

Jak Ci coś nie pasuje to możesz to sformułowac w sposób nieobrażajacy nikogo, ale nie, musisz "dosrać" na całego (wystawiając sobie sama opinie). Masz jakieś ukryte kompleksy, że taka agresywna jesteś ? (pytanie retoryczne nie odpowiadaj).

Pytanie, moze i retoryczne, nie skierowane do mnie, ale pozwole sobie odpowiedziec, bo prowokujace.

Piszesz cos o kulturze, o nieobrazaniu innych. Z calym szacunkiem dla Twojej wiedzy w dziedzinie SEO, ale pozwol, ze zadam Ci pytania - retoryczne:

Czy nazywanie kogos kretynem nie jest w powszechnym rozumieniu odbierane jako obrazliwe?

Czy bombing nie jest agresywna forma wyrazania swojej opinii?

Czy belki w oku swoim nie dostrzegasz?

chodzi o prezydenta Polski, wybranego w wolnych i demokratycznych wyborach przez wiekszosc Polakow.

Polaków w polsce jest 39 milionow (bo wogole to z 55), na LK głosowało coś koło 8,5 miliona. O jakiej więc większości mówisz?

Mowie/pisze tu o wiekszosci uprawnionych do glosowania,ktorej chcialo sie poswiecic maksymalnie pol godziny, by spelnic swoj obywatelski obowiazek.

Wiekszosc z nich (nas?) glosowala na Lecha Kaczynskiego. Dowodem na to jest pelnienie przez niego urzedu prezydenta RP i brak zastrzezen, co do uczciwosci wyborow. Pozatym, skad wiesz, ze wszyscy, ktorzy nie glosowali na Lecha Kaczynskiego, sa jego przeciwnikami?

Generalnie Warszawiakow nielubie, ale majac wybor miedzy D.Tuskiem, a L.Kaczynskim, glosowalbym na Lecha.

Co do cenzury filmu w TV - nieznam sprawy, wiec sie nie wypowiem.

PS: Co z tym zamknieciem tematu :D

mw.org.pl

zwoliludu.gif

Potrzebne ci są jakieś gadżety reklamowe, np. czapeczki lub t-shirty?

Prwie dwóletni katalog SEO, moderowany niemal codziennie.

Jeśli grasz w OGame zobacz na strone naszego sojuszu!

• Odpowiedzi 283
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Czy nazywanie kogos kretynem nie jest w powszechnym rozumieniu odbierane jako obrazliwe?

Czy bombing nie jest agresywna forma wyrazania swojej opinii?

Czy belki w oku swoim nie dostrzegasz?

1 - nie kogoś ale tego, który w pełnym słowa tego znaczeniu na nie zasługuje

2 - nie widzę w tym żadnej agresji

3 - przyznaje ostatnio często nerwy mi puszczają :D

ad. 1 - sprawdż uzasadnienie sądu w sprawie uniewinnienia Pawła Huelle pozwanego przez ks. Jankowskiego

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

• 3 tygodnie później...

jak pr=3 to i ja swoją sygnaturkę dorzucę ;)

już na pierwszy rzut oka widać, że nazwa tego forum - P(i)O - nie została wybrana przypadkowo, nie jest to P(i)S (Pozycjonowanie i Seo) ;)

więc każdy user wie, jakich poglądów ma się trzymać, jak na to forum się loguje,

w sumie, to można by zmienić nazwę, na np. Polityka i Opozycja :angry:

• 4 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...

też to zauważyłem. z przerażeniem wlazłem na "kretyn" ale się uspokoiłem bo Lepper jest na miejscu :D

ps. pewno władze do Googla się dorwały :)

/edit:

ale z www już jest - https://www.google.pl/search?hl=pl&q=www.le...btnG=Szukaj&lr=

Pokażę wam tylko systemy wymiany linków.

kruzyk.1.gif

A mnie dziwi cos innego:

Lech Kaczyński - SILNY PREZYDENT, UCZCIWA POLSKA https://www ...

Oficjalny serwis internetowy prof. Lecha Kaczyńskiego, kandydata na Urząd Prezydenta Rzeczypospolitej Polskiej w 2005 roku.

oraz%20www.lechkaczynski.pl/ - 13k - Wynik uzupełniający - Kopia - Podobne strony

Jak takie cos moze byc w adresie strony? oraz[spacja]https://adres.pl

Google juz calkiem wariuje.

Pozdrawiam

Absurd, nonsens i hipokryzja.

Mój blog o SEO / SEM

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności