Skocz do zawartości

Ptasia grypa

nowy

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 283
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
i kazał wykasować.

Wszystko OK... ufff...

Zwykłe anomalie Googla. W większości DC strona główna już jest i jest na pierwszym miejscu.

Autor postu nie ponosi żadnej odpowiedzialności za ewentualne szkody wynikłe z wykorzystania zawartych w nim informacji.

• 1 miesiąc temu...

No niezle pierwsze miejsce PO w google pod złodzieje mogło być też cieniasy ale pod cieniasy są na 12 pozycji... Nawet jako cieniasy są na końcu.

Za to pod platforma tonie są na drugim miejscu w google.

Pozdrowienia dla admina który w końcu mnie odblokował.

Sorry że wam POlaczkom nie odpowiedziałem jak na mnie naskakiwaliście ale byłem zablokowany na forum.

• 4 tygodnie później...

Nieźle to jest zrobione. Przyłączam się do akcji "złodzieje".

Proponuję także inną akcję pozycjonowania, niezwiązaną z rządem:

<a href="https://www.lugpol.pl">przedszkole</a>
<!-- LUB / ORAZ -->
<a href="https://www.lugpol.pl">duże dzieci</a>

To klub dorosłych fanów lego. Wypozycjonujmy tą stronę jako przedszkole - będzie więcej ruchu w mediach. ;)

Po 1. Bez przesady z tymi akcjami. To się już nudne i głupie robi.

Po 2. Gdybym miał czas, chętnie bym sobie poukładał klocki LEGO, nie widzę w tym nic złego, ani dziecinnego. Na Politechnice Warszawskiej jest kierunek, gdzie między innymi robi się roboty z klocków LEGO.

Autor postu nie ponosi żadnej odpowiedzialności za ewentualne szkody wynikłe z wykorzystania zawartych w nim informacji.

• 2 tygodnie później...

Wiecie jakie cuda mozna z LEGO budowac?

Zapraszam TUTAJ lub TUTAJ

Aktualnie zaczynam pisac prace mgr wykorzystujac do tego klocki LEGO Mindstorms

Sztuczna inteligencja (AI, artificial intelligence) to szeroka klasyfikacja przetwarzania danych. Machine Learning to technika przetwarzania danych, która umożliwia wykorzystanie przez komputery istniejących danych w celu przewidywania przyszłych zachowań, rezultatów i trendów. Drugie podejście to uczenie maszynowe (machine learning), czyli technika nauki o danych.

• 1 miesiąc temu...
  • 4 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...

hehe, też w słowach kluczowych mam ptasią grypę :) Konkurencja nie spi :( hehehe :P

Moje staruszki po liftingu, darmowe, zgodne z wytycznymi G, responsywne!

Katalog stron firm Zorb -/- Katalog sklepów Świat Zakupów -/- Katalog firm ProBi. PS Nie łatwo się dodać. ;)

A jeśli lubisz technologię, zwłaszcza bezzałogowce, to w wolnej chwili zajrzyj na InfoDron - info.dron.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności